tiistai 11. elokuuta 2015

Kissat

Alma, Aamu ja Esko. Kolme tyttöä. Koko talven olen kysellyt ja etsinyt poikakissaa. Yhteenkään myynti-ilmoitukseen en ole ehtinyt vastata tarpeeksi nopeasti. Yhteen ehdin, mutta siellä ei tiedetty varmasti sukupuolta, mikä on minusta varsin kummallista kun kissa oli jo luovutusiässä. Siellä ei myöskään tiedetty minkälaisissa oloissa kissa on syntynyt. Jätin kissan ottamatta epämääräisten tietojen takia. Mitään navetassa syntynyttä epäsosiaalista kissaa en enää huoli. Olin jo kerran epätoivoissani ottamassa tyttökissaa, kun sellainen oli tarjolla. Mutta peruin kaupat. Tyttökissa kun ei ole poikakissa, vaikka sillä olisi pojan nimi. Kaksi viikkoa sitten ystävän Alma-kissa pyöräytti kolme pentua, joista meille oli jo ennen kissan tiineysaikaa varattu poika. Jos sellainen tulee. Nyt olisin ollut valmis ottamaan myös sen tytön. Mutta tuli sieltä myös poika. Herra C. Saadaan taloon monen vuoden jälkeen taas punainen kissa <3

6 kommenttia:

 1. Herra C eli Cauko c:llä kehräsi tänään todella kovaa! Sen lisäksi on harjoiteltu uutterasti kävelyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Kovaa kehräävä kissa on jotenkin ihana. Hyvä Cauko :)

   Poista
 2. Oi ihanuutta, olen aina ihaillut oransseja kissoja, vaikka sellaista ei meillä koskaan ole ollutkaan. Jään odottelemaan lisää kissakuumeen nostatuskuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon värisiä ei kai liiemmin ole tarjolla kun muutenkin tuntui poikakissat olevan kortilla. Mulle olisi kelvannut mikä väri vain, mutta olen kyllä ekstrailoinen tästä. Kuvia varmaan on jatkossa tulossa :)

   Poista
 3. Herra C. on todellinen komistus. Hih, mikähän meille on osunut kun nyt on jo vaikka miten monta oranssia ja punaista kisua. Eläinlääkäri toisteli muuten Neelan leikkauksessa moneen kertaan, että on harvinaista kun on punaisia tyttökissoja. Hmmm. meillähän tosiaan nyt 3 punasävyistä tyttöä ja 1 poika ja vain tuo Velmu puolustaa muunväristen kunniaa:) mutta eihän niillä väreillä tosiaan niin väliä ole.

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä punaisten kissojen valtakunta :) Mulle on myös joku sanonut, ettei punaisia tyttökissoja ole, mutta naapurilla ainakin oli punainen tyttö. Samoin se, että valkoiset kissat on kuuroja ei kyllä pidä paikkaansa. Taitaa olla kaupunkitarinoita.

  Aina sitä jonkinvärisestä kissasta haaveilee, mutta lopulta se on tosiaan ihan sama...kaikki käy :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)