maanantai 11. heinäkuuta 2016

Valmistunut huivi

Viime viikon käsityöurakka oli virkattu huivi, joka piti saada valmiiksi sunnuntaihin mennessä. Alkuviikolla pysyin hyvin aikataulussa ja olin jopa reilusti edellä. Onneksi olin, koska loppuviikolla luistin ja kiire tuli. Huivi kuitenkin valmistui ajoissa la-su välisenä yönä. Aamulla vielä tasasin hapsut ja höyrytin huivin ja olin valmis kummipojan rippijuhliin.
 
 
Huiviin kului Novita Cotton Eco -lankaa vitosen koukulla 4 kerää ja hapsuihin puoli kerää. Ohje löytyy Kotivinkin nettisivuilta. Tästä taisi tulla lempparihuivi.
 
 
Lahjaksi vietiin jotain uutta, jotain kierrätyksestä ja itse tehdyn osuudesta vastasi Tigerin tuunattu kortti. 
Huivi on valmis ja käytössä. Uusi neule on jo koukulla ja puikoilla ja uudessa vähän edellistä isommassa kässäpussissa.
 


4 kommenttia:

 1. Kiva kässäpussi, mukavanoloinen huivi ja ihana kummipoika (jo nyt konfirmoitu - aika kuluu nopeasti). Kummipojalle terveiset!

  VastaaPoista
 2. Hei! Huomasin vanhan postauksen teidän vaaleanpunaisesta leikkimökistä. Muistatko millä sävyllä (koodi) mökki on maalattu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, en kyllä muista yhtään maalin koodia. En muista edes millä maalilla se on maalattu. Koodi saattaisi olla niistä Tikkurilan yksittäisistä maalilappusista väri Pioni, sitä olen käyttänyt kalustemaaleissa ja jotenkin hämärästi muistelen, että maalikaupan mies vastusteli sävyn sekoittamista, koska tuota Pionia ei ole tarkoitettu ulkomaaleille.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)