keskiviikko 7. joulukuuta 2016

7. luukku - ikkunahimmeli

IkkunahimmeliHimmeli tuntuu olevan tänä vuonna Se Juttu Mikä Löytyy Jokaisen Kotoa. Etenkin mustista pilleistä tehty himmeli. Sellaisen tein meille viime vuonna. Se on nyt saanut paremman ja arvostavamman kodin ystävän luota. Koska meille sopii muut värit paremmin.

Olen ekan himmelin tehnyt oljista joskus 90-luvulla. Blogissa on himmeli askarreltu ainakin kirjan sivuista, mehupilleistä ja oljista. Tämänvuotisen himmelin idea löytyi netistä. Etsiskelin aiemmin syksyllä askarteluliikkeistä ja messuilta värikkäitä pillejä. Niitä ei löytynyt, enkä jaksanut alkaa nettiä selaamaan, vaan ostin suosiolla valkoiset pillit. Jospa ensi vuonna jaksaisin avata netinkin värikkäiden pillien etsimiseen.

Ihan en pelkkää muovipilliteosta valmistanut, vaan pakko tuohon oli laittaa pari perintökristallikruunun kristallia.

Ja koska haluan olla muodin aallonharjalla, tein samanlaisen ikkunahimmelin myös mustana, lahjaksi.  

8 kommenttia:

 1. Hieno! Pitäisköhän munkin etsiä valkoisia pillejä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niitä oli Karisman Sinellissä. Oljista tulisi nätti, mutta niistä on niin vaikea tehdä.

   Poista
 2. Onpa kauniita. (: Minulta Ei löydy himmeliä kotoa. Enkä ole niitä koskaan tehnyt. Mutta haaveilen sellaisesta valtavan isosta jouluvaloin koristellusta pihalle puuhun tms. ripustettavasta himmelistä. Sitten joskus, kun on oma talo... Ne ovat upeita. Olen joskus pimeällä ajanut läpi erään kylän, jossa joka talon nurkalla oli sellainen. Ne olivat upeita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sellainen valohimmeli ulkona olisikin tosi upea. Taidanpa sellaisesta haaveilla nyt minäkin.

   Poista
 3. Onpa kaunis himmeli! Ikea myy värillisiä pillejä mutta pakkauksessa tulee aina montaa eri väriä. Mitä väriä lähinnä haet? Jos sattuu silmiin kun kiertelee maailmalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ostinkin niitä Ikean pillejä, mutta ne oli paksuja. Ohuita olisin vailla. Vihreät, vaaleanpunaiset, turkoosit, keltaiset...jos sellaisiin törmäät :) Nyt vaan on tuuliviirin mieli kääntynyt niin, että eniten just haluaisin olkihimmelin kun edellisen kissa tuhosi. Tai paperihimmelin. No ens jouluksi sitten.

   Poista
 4. Olkihimmeli siintää mielssä. ja harmittaa kun muutamien risojen osien vuoksi heitin sen pois toistakymmnetä vuotta sitten. Oli ollut kauan minulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on ollut kaksi isoa olkista,kumpikin on joutunut kissan kynsiin. Tai no se toinen oli laitettu laatikkoon kun oli menossa varastoon ja olin unohtanut laatikon lattialle. Ja laatikko lattialla tarkoittaa kissalle nukkumapaikkaa eli toinen himmeli nukuttiin lyttyyn :D

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)