sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Kymmenen

Lokakuun toiseksi viimeinen päivä oli sen päivä, kun olen ollut äitinä kymmenen vuotta. Paljon ihania hetkiä ja liikutusta ja ei niin ihania hetkiäkin muutama. Onnea. Rakkautta. Ja ihan maailman ihanin poika.

Nelosluokkalainen halusi viettää kaverisynttärit kotona. Perinteisellä halloween-teemalla. Sopii, koska osuu halloweenit, kekrit ja pyhäinpäivät juhlaviikolle. Sopii, koska on jo varusteltu koristeiden kanssa useamman vuoden. Sopii, koska oli kiva askarrella lisää koristeita. Sopii, koska on kiva tehdä tarjoilua teeman mukaan.

Tällä kertaa  ei vedetty kaverisynttäreitä ja muita synttäreitä samana päivänä peräkkäin, mutta peräkkäisinä  päivinä kyllä. Rakkaa, mutta kivaa. Oikein mainiot synttärit. Eikä tarjottava loppunut tänäkään vuonna kesken, vaikka läheltä piti. Limut menivät kaikki, ehkä olisi tarvinnut olla enemmän. Mokkapalat loppuivat kesken ja niitä vielä kyseltiin. Kummituksen kakkakin syötiin loppuun. Apua. Niitä siis kaikkea ensi kerralla enemmän.

Kymppivuotiaille pojille oli ehkä hivenen haastavaa keksiä ohjelmaa, mutta näytti vielä kelpaavan kortinheittokilpailu ja tietokilpailu. Bileet päätettiin grillaamalla makkaraa pihanuotiolla. Saattoi olla jopa synttäreiden suosituin osuus. Sekasynttärit sukulaisille, kummeille ja kavereille menivät ilman ohjelmaa. Tietokilpailu olisi voinut olla, mutta eipä sitä kukaan muistanut. Hyvä niin, saan syödä palkintosuklaat itse.

Ihanaa olla kymmenenvuotiaan äiti.


8 kommenttia:

 1. Huikeat koristelut ja kakku sekä muut tarjottavat. Meidän lapset sai samaisena päivänä kun teillä oli syntymäpäivä, uuden serkun, pienen pojan. Hyvä päivä syntyä!
  Onnittelut vielä T:lle

  VastaaPoista
 2. Hienot koristelut! Meillä Halloween-teema on ollut monena vuotena esikoisen ja kuopuksen synttäriteemana. Viime vuonna kuopus vaihtoi pelisynttäreihin ja se oli niin helppoa että mielellämme järjestämme sellaiset tänäkin vuonna.

  Onnea 10-vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos 😊 Tykkään kyllä halloween-teemasta, alkaa jo koristemääräkin olla vuosien aikana kasvanut niin isoksi, että kaikkialle riittää. Halloween-leipomuksia ja ruokaideoita olis vaikka muille jakaa, mutta kaikki on sellaista koristeiden piipertämistä, ettei meinaa jaksaa. Oikaisinkin vähän ja kuittasin kauhuteeman irtokoristeilla kuten haamulipuilla :D

   Poista
 3. Paljon kiitoksia. Olitte tehneet taas aivan mahtavia tarjoiluja ja kivoja koristeluja teemaan.
  Ei sitä millään tahdo uskoa, että jo 10-vuotias on tuo mies!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut synttärisankarille ja äidille! :) Upeat koristelut ja tarjoilut! Huvittuneena jäin miettimään, millaista on kummituksen kakka. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos <3

   Kummituksen kakka on marenkikiekuroita. Niistä piti tulla kummituksia, mutta mulla on niin pirni tylla, että lasten mielestä se oli kakkaa :D

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)