maanantai 6. marraskuuta 2017

Lokakuu ehti vaihtua marraskuuksi

Niinhän siinä kävi, etten ehtinyt syyslomalla enää blogiin asti, vaikka vakaa aikomus oli. Loppuloman suunnitelmat menivät hiukan uusiksi kelien vuoksi. Metsäretki vaihtui elokuviksi ja Suomenlinnan retki vaihtui Ruttopuistoon. Ihan kivoja juttuja nekin.

Ensilumi satoi loman aikana, auton renkaat vaihtuivat ja haravointi jäi tosi vaiheeseen. Tosin nyt näyttää pihalla siltä, että voi taas tarttua haravaan. Harmittaa kun pelargonit jäivät pakkaseen. No, pääsee ostamaan uusia ensi keväänä, eivätkä vie tilaa autotallissa. Kissat saivat syksyn ekat silakat ja nekin jäivät lumipeitteen alle pakkaseen. Tosin niitä on käyty repimässä ja luultavasti harakat ovat pitäneet huolen lopuista.

Pihan onnetonta syyskunnostusta enemmän harmittaa se, kun blogin päivittäminen meinaa jäädä ihan kokonaan. Läppäri on hidas ja nykivä, tällä ei tee kovin paljon mieli tehdä mitään. Kuvat tulee useimmiten otettua puhelimella ja tykkäisin enemmän julkaista oikealla kameralla otettuja otoksia. Ja toisaalta tavan arki ei juuri anna aihetta minkäänlaiseen jutun juureen. Mutta jospa tämä on vain hetken hiljaisempaa blogiaikaa. Toivon näin.

4 kommenttia:

 1. Mainio lumiukko. :) Kyllä se bloggaaminen taas jossain vaiheessa maistuu. Aina ei ehdi, eikä huvita! Mulla on täällä joulukorttitehdas (lue askartelutarvikekaaos) meneillään. Josko yhden joulukalenterin luukun täytteen näistä saisin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti motivaatio joskus löytyy. Kyllä tässä olin jo kameran kanssa liikkeellä, mutta sepä ei tietty toiminut :D

   Poista
 2. Veikeä lumiukko. Mullakin on bloggaustahti hidastunut, yksi syy on tämän syksyn kiireinen ja nihkeä arki. Nyt vielä alkoi pimeä kausi, pimeää kun lähtee töihin ja pimeää kun palaa, ei siinä mitään kuvailla huonolla kameralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ei tosiaan ole mitään laatukamaa näillä säillä.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)