keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Toivonpäivä

Eipä mennyt tämä päivä aivan kuten olin ennakkoon kuvitellut. Luulin, että Toivoa juhlitaan aurinkoisessa säässä ensin leipomalla raparperipiirakka, sitten käydään uimassa jonka jälkeen mennään Launeen perhepuistoon ja sitten paistetaan pinaattilettuja ja illalla koekasataan uusi teltta. Uusi teltta koekasattiin illalla kyllä. Samoin perhepuistossa oltiin ystävien kanssa, mutta hiukan myöhässä sovitusta ja aivan vääränlaisilla ja superepäterveellisillä eväillä ja ilman aurinkovoidetta ja vesipulloa. Eipä ollut sitä suunniteltua raparperipiirakkaa mukana, vaan se on edelleen osina tiskipöydällä. Kuten pinaatti pakkasessa.

Aamulla laulettiin kaikki mahdolliset onnittelulaulut ja -lorut Toivolle ja annettiin Legopaketti ja syötiin aamupala. Sitten mentiin terveyskeskukseen. Ensin odotettiin sairaanhoitajaa, sitten lääkäriä, sitten röntgeniin ja taas lääkärille ja lopulta kipsaus. Tyyne satutti eilen kätensä ja diagnoosina käsi murtunut kahdesta kohtaa. Eipä se nyt tänään enää kivulias ollut, kipsi toi kummasti helpotusta. Eikä sitä tarvitse pitää kuin kolme viikkoa. Toivo sai auttaa röntgenhoitajaa ja kumpikin sai tarrat. Jaksoivat olla kiukuttelematta ja kiltisti neljä tuntia terveyskeskusreissulla, joten karkki- ja piparilounas perhepuistossa oli enemmän kuin ansaittua. Eikä tuo kipsi juurikaan näytä tyttöä haittaavan. Kyllä se kiipeily ja pyörällä ajaminen onnistuu yhdelläkin kädellä.
6 kommenttia:

 1. Voi että, paranemisia Tyynelle.

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet onnittelut Toivolle ja pikaista paranemista Tyynelle!

  VastaaPoista
 3. No voi ei pientä. Toivoen paketit jo pian kädestä pois! Halaukset Tyynelle!!

  VastaaPoista
 4. Kiitoskiitos! Kipsi on kädessä kolme viikkoa eli ei läheskään niin pitkään kuin aikuisella olisi. Eipä tuo näytä mitenkään haittaavan leikkimistä tai puuhun kiipeämistä tai oikeastaan mitään. Trampoliiniin kielsin menmästä, muuten tehköön mitä pystyy.

  VastaaPoista
 5. Eipä taida nyt kohtuuttomasti haitata... Paranemista...

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)