sunnuntai 14. helmikuuta 2016

YstävänpäiväviikonloppuYstävänpäiväviikonlopun olen viettänyt joko yksin tai Tyynen kanssa. Perheen pojat ovat olleet partioleirillä ja Tyynekin oli yhden yön ystävällään yökylässä. Nyt olen jo yhden leiriläisen hakenut kotiin, toinen on siellä vielä.

Ystävänpäiväkortit tai muut askartelut jäivät tänä vuonna tekemättä, ehkä juuri tuon partioviikonlopun vuoksi. Lapset sentään kunnostautuivat tekemällä kortteja tai muita sydänjuttuja ja antoivat niitä ystävilleen. Minäkin sain Toivolta kortin.

Mies osti minulle Arabian Ystävyys-sarjasta kannun. Sarja onkin ollut sopivasti tarjouksessa Citymarketeissa helmikuussa ja on kai aika monesta paikasta väliaikaisesti loppunut. Itse ostin nettikirpparin kautta sydänkulhon ja sekin kotiutui just sopivasti ystävänpäiväksi. Kukat jätettiin tänä vuonna hankkimatta, koska pienen keittiöremontin vuoksi paikat ovat niin epäjärjestyksessä, että se tuntui vähän turhalta. Ystävänpäiväpuolukkatortun aion sentään kohta mennä leipasemaan.

Vaikka sain nauttia viikonloppuna harvinaista herkkua ja olla yksin kotona, ei koko aika mennyt sentään sohvaperunameininkiin. Tietty kyllä istuin kutimet kädessä ja tuijotin kaikki digilaitteen Wallanderit, Shetlandsaarten murhat ja True Detectivet pitkälle pikkutunneille. Mutta kävin sentään uimassakin ja tänään päästiin tekemään kunnon lumityöt pitkästä pitkästä aikaa.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille <3
5 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivän iltaa. Sulla on ollut ihanan kuuloinen viikonloppu, rauhaa, lepoa ja mukavaa puuhastelua. Minua vähän kutkutti tuo kannu mutta en raaskinut ostaa kun mulla on jo seikkailu-kannu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. Oli kyllä mukavaa. Viimeksi kun olin yksin en saanut mitään tehtyä, enkä edes levättyä, mutta nyt oli suunnitelmat valmiina, joten kaikki sujui loistavasti.

   On mullakin seikkailu, mutta tää oli vaan niin nätti, että halusin. Tämähän ei ole mikään kausituote, joten vielä on aikaa, jos vaikka muutat mielesi :D Mulla tämä taitaa tulla kukkamaljakkokäyttöön.

   Poista
 2. Ihanaa ystävänpäivää koko perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. Oli ajatus tulla ihan ovelle toivottamaan ystävänpäivää, mutta noi lumityöt veivät niin paljon aikaa, että jäi nyt kävelyt väliin.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)