sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Ensimmäinen kesälomaviikko

Se hurahti nopeasti. Lapset leireilivät. Tyyne oli viitenä päivänä seurakunnan päiväleirillä ja Toivo kahtena päivänä kuvataideleirillä. Siis minäkin sain kaksi lomapäivää. Tai kaksi puolipäivää. Joita en kummemmin viettänyt.

Leirien jälkeiset illat olivat melko lennokkaat. On ollut yökyläilijää, serkkusynttäriä, kavereita ja äidin kanssa kävelyretkeä. Uimassa ollaan myös käyty. Tai ainakin rannalla rakentamassa linnaa.

Minulla on viikko mennyt jotenkin tekemättä oikein mitään. Sitä lomaan totuttelua.Vähän virkkaamista, vähän neulomista, jonkin verran pihahommia ja ruokahuoltoa. Siivosin makuuhuoneen perin pohjin yhtenä päivänä. Ikkuna pitää vielä pestä. Lauantaina kävin Lahden torilla tapaamassa ystävää synttärikahvien merkeissä ja samalla reissulla ostin pari purkkia kalkkimaalia kokeiltavaksi. Sitä kun kaikki niin kehuvat ja ylistävät. Hiukan olen jo kokeillut ja raportoin omasta mielipiteestäni kalkkimaalia kohtaan tuonnenpana - kunhan maalaukset ovat valmiita.

Toinen lomaviikko on varmaan tehokkaampi, koska lapsetkin ovat kotona. Huomenna olisi tarkoitus aloittaa päivä raparperimehun ja raparperipiirakan valmistamisella. Saadaan kahviseuraa, joten on hyvä syy leipoa. Raparperit keräsin jo tänään ja tuolla ne pihalla odottavat huomista.


 


 Nyt kun on tuo nykyaikainen kännykkä, tulee kuvia otettua sillä ja joo, onhan ne ihan hyviä, mutta ärsyttävän mallisia. Kapeita ja pitkiä. Tai sitten neliskanttisia. Tässäkin postauksessa on vain yksi oikealla kameralla otettu kuva. Nyt on ryhdistäydyttävä ja otettava se kamera mukaan, kun kuvailee. Sillä saa kivemman muotoiset kuvat.

6 kommenttia:

 1. "Kesäloma" on alkanut meillä flunssalla. Kuitenkin kävimme reissussa viikonloppuna. Juhannuksesta töihin!
  Päivät hurahtavat sangen nopeasti jatkuvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaista paranemista. Päivät meinaa olla sekaisin jo nyt...kai se on merkki hyvästä lomasta :)

   Poista
 2. Mukavaa toista lomaviikkoa! Meillä meni eka lomaviikko vajaalla miehityksellä kun kaksi vanhinta lomaili tai siis urheili serkkujen luona. Nyt on kaikki neljä kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille. Teilläkin oli varmaan tyhjän tuntuista kun eivät olleet kaikki paikalla.

   Poista
 3. Kuvan muodosta viis, ihania kesäkuvia kaikki!
  Hyvää lomaa!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)