maanantai 4. syyskuuta 2017

Kalevalapeitto aikataulussa

Kalevala cal alkoi reilu viikko sitten. Kolmen palan ohje on julkaistu ja neljäs julkaistaan tänään.

Paloja on ollut mukava virkata ja olen oppinut jotain uuttakin. Ensimmäisessä palassa oli jotain hankalampia kerroksia, enkä ole varma menikö ne oikein. Ohjevideoita en ole jaksanut katsella. No, oikein tai väärin, palat ovat kuitenkin saman kokoisia ja se riittää.

Isoin ongelma onkin tainnut olla se, että usein kesken kerroksen alan virkkaamaan pylväitä vaikka muuta pitäisi tehdä. Ensimmäistä palaa olenkin varmaan enemmän purkanut kun koskaan mitään ennen.  Etenkin puolipylväskerrokset muuttuvat helposti pylväiksi.

Valmiina on nyt Ilmatar, Sotkan pesä ja Maailman synty. Tänään en ehdi koukkuun tarttua, mutta huomenna jatketaan.
4 kommenttia:

 1. Oih, näyttää herkullisen värisiltä nää sun palat. (: Mie teen tän peiton ehkä joskus myöhemmin, vaikka kovasti kauniit ruudut houkuttelisivatkin. Helpompaa ihailla muiden virkkailuja kuin tuskailla koukun varressa. :D Pitää ehtiä muita juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ☺ Joo olisi kyllä muutakin tekemistä. Hyvin saa tällaiseen aikaa hurahtamaan. Katsotaan nyt menenkö minäkään koko ajan aikataulussa vai pidänkö taukoa. Nyt vielä innostusta riittää.

   Poista
 2. Milloin ohjeen mukaan tuon pitäisi olal valmis? Montako palaa siihen tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi viimeisen ohjeen julkaisu olla itsenäosyyspäibänö tai niillä seuduin. Peitto on saanut virallisen Suomi 100 merkin. Valmishan se voi olla koska vaan sen jälkeen kun viimeinen osa on julkaistu, jokainen tekee omaan tahtiin. Ja ohje varmaan jatkissakin löytyy sivuilta arteeni.fi. Paloja tulee peittoon 24, ohjeita 26 palaan ja kiinnitykseen + reunukseen.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)