maanantai 24. helmikuuta 2014

Työkalupakki

Nyt yksikätisenä tulee aika harmittavan paljon hengattua netissä. On kiva, kun löytää ja pongaa uusia ideoita, toisaalta harmittaa, kun en tiedä, ehdinkö ideoita koskaan toteuttamaan. Toivottavasti ainakin osan. Liikaa ideatulvaa pahempi asia tässä saikussa on liika nettikirppiksillä roikkuminen. Ja kun koko ajan on kone päällä, tekee tahtomattaankin löytöjä. Eli oon ostellut kaikenlaista ja meillä jo ennestään pursuavat paikat vain täyttyvät. Toivo totesi osuvasti eilen Äiti, meillä alkaa olla tuvassa aika ahdasta. Yksikätisyyttä on hyvällä onnella jäljellä enää neljä viikkoa ja ei voi sanoa kun voivoi. Sen jälkeen läppäri ei ole auki aamusta iltaan. Konetta ei avata edes päivittäin.

Tänään käytiin hakemassa vanha työkalupakki, jollaisesta olen haaveillut pienten puutarhatyökalujen, narujen, saksien ynnä muun, mitä nyt pihalla tarvitsee, säilytyseen ja kuljettamiseen. Toivo kuitenkin otti pakin Hot wheels -autoille ja radalle ja toiselle puolelle voi laittaa jotain muuta tarpeellista. Saan sen ehkä takaisin sitten, kun pikkuautoleikki-ikä on ohi. Pakki ei ollut kallis, joten tämä nettikirppisostos ei minua vielä konkurssiin vienyt. Muista löydöistä en voi sanoa samaa. Niistä kerron joskus myöhemmin.2 kommenttia:

  1. Hei. Tunnen sympatiaa tuosta vuodatus/blogspot kuviosta. Sama homma täällä. Olen vain päätynyt tilanteeseen jossa postaan kahdessa paikassa. Tyhmää minulta. Tuota siirto hommaa mietin myös itse. Törmäsin eilen kirppurilla työkalupakkiin ja nyt harmittaa kun jäi ostamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin joka päivä yritänkö siirtää vanhat postaukset vai en. Vuodatus muuttui hankalaksi ja etenkin mua ärsytti se, kun tietyn tunnisteen alla olevia postauksia ei enää saanut näkymään kaikkia kerralla. Tai saman kuukauden. Menee hankalaksi kun jotain etsii ja pitää avata tekstit postaus kerrallaan. Jospa se pakki olisi siellä vielä :)

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)