keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Uusi alku

Tuli sitten mittari täyteen Vuodatuksen puolella. Olisin kovasti halunnut jatkaa vanhassa blogissa, jossa oli jo yli seitsemän vuoden ajalta tekstiä ja kuvia. Ja kaikki elämäni tähtihetket. Vuoden takainen muutos, joka aluksi vaikutti lupaavalta, on ollut ihan syvältä. Alkuun sain ylläpitäjältä vastauksia ja korjauksia ongelmiin. Mutta sitten kaikki jämähti. Pitkään aikaan en ole saanut kysymyksiin vastauksia, eikä mitään uutta tai muutosta ole tullut. Jos luvataan, että asia hoidetaan ihan lähiaikoina, ei mielestäni vuoden odotus ole kovin lähiaikaa. Siispä muutin tänne. Pohja kun on ollut valmiina jo aika kauan. Että se siitä suomalaisesta laadusta tällä kertaa.

Ja nyt jos joku osaa kertoa, miten saan vanhan blogin tekstit siirrettyä tänne, olisin oikein, hyvin ja isosti kiitollinen. Tiedän sen olevan mahdollista, mutta en vain ite osaa. Ja Vuodatukselta on turhaa kysellä neuvoja.

Nyt on uusi blogi ja kaikki hyvin. Seuraavaksi voin keskittyä nillittämään oman kunnan koulukyytimuutoksista ja sen uudistuksen toimimattomuudesta :)Kuva: Helsingin Sanomat.

7 kommenttia:

 1. Tervetuloa bloggerin puolelle :)! Lisäsin uuden blogisi seurantaan.

  VastaaPoista
 2. Siitä vanhan blogin siirtämisestä: onko Pink Bubble -blogi sulle tuttu? Siellä nimittäin on paljon hyviä neuvoja, ehkä tuohonkin löytyy jotain :)

  http://www.pinkbubble.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tuttu ei, kiitos vinkistä. Pitää käydä tutustumassa.

   Poista
 3. Minäkin muutin jo kauan sitten tänne bloggeriin...vuodatuksessa hävisivät kaikki kuvanikin. Tämä on toiminut tähän asti hyvin.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa tänne bloggerin puolelle. Minulla paloi pinna Vuodatukseen, kun hävittivät kuvat. Tämä on toiminut hyvin, vaikken nykyään oikein jaksa panostaa.

  VastaaPoista
 5. Kiitoskiitos. Se kuvien häviäminen tapahtui ennen niitä isompia muutoksia, joihin minun kärsivällisyys ei enää ylettänyt. Mulla kuvat ei hävinneet (muutamaa lukuun ottamatta), koska en niitä ikinä tallentanut Vuodatukseen, vaan muualle. Ja niin teen edelleenkin.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)