sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Löytöjä

Olen nyt muutaman päivän laittanut urakalla nettikirppikselle myyntiin kaikenlaista. Enimmäkseen lastenvaatteita ja olen kyllä hämmästynyt, miten hyvin ne vaatteet menevät kaupaksi. Vaikka kyllähän ostan itsekin kirpputorilta paljon, että ei pitäisi hämmästellä. Onneksi muutkin ostavat. Mutta nyt olikin tarkoitus esitellä muutama kiva kirppulöytö.

Olen jo pitkään haaveillut löytäväni vanhan pulpetin, arkun, renginkaapin sekä mallinuken ja tietty sopuhintaan. Eipä ole tullut sopivia (sopivan hintaisia) vielä tätä ennen vastaan. Nyt näiden käsi lastassa viikkojen ajan on ollut hyvää aikaa selata nettikirppiksiä ja Torilta nuo kaikki löytyivät. Renginkaappi on vielä käsiteltävä, joten siitä ei kuvaa nyt. Mutta toisesta pienestä seinäkaapista on kuva.

Kuvissa olevat paikat eivät ole mitään loppusijoituspaikkoja. Kalusteet on vain laitettu siihen mihin parhaiten mahtuivat tällä hetkellä. Mutta kun ne nyt vihdoin löytyivät, niin ne oli pakko ostaa, vaikka ahdasta jonkun aikaa vielä onkin.

Pulpetti on vahattu ja on kyllä niin hyvässä kunnossa, että onkohan sitä edes koskaan käytetty. Seinäkaapin pesin ja kun olen kunnossa, hion sitä vähän. Myös arkku sai käsittelyksi huolellisen pesun. Vielä en tiedä, haluanko pois siitä nuo kahvat. Kannessa oleva vanerinpla, jossa on osoite, saa kyllä jäädä. Mallinuken jalka on maalattu. Sellaiset huollot noille on tehty.

Arkku oli noista paras löytö. Siellä oli tädillä ja sedällä vähän rahasta pulaa ja laskuja maksuun menossa, joten hintaa saatiin aika hyvin tingittyä. Taisi kyllä ne rahat mennä laskujen sijasta lähibaariin.

Sitten vielä yksi Toripistefi-löytö. Se kaikkein paras. Ei ollut myytävänä, vaan itse ilmoitin, että halutaan ostaa. Kaupat on nyt sovittu ja noutopäivä on toukokuun puolessa välissä. Tosin en kyllä muistanut kysyä, että mitä maksaa, mutta otan nämä silti. Ei kyllä jaksaisi millään odottaa sinne asti :)8 kommenttia:

 1. Onpahan paljon löytöjä - iloisia juttuja.

  VastaaPoista
 2. Ihania - varsinkin viimeiset löydöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne just. En tiedä kummalla oli hullumpi hymy kotimatkalla, mulla vai Tyynellä :)

   Poista
 3. Ui, viis hienoista arkuista ja muista löydöistä, kaksi vikan kuvan palleroa ovat ihan parhaat! Meillä ei taida olla tällä kylällä nyt yhtään leikkaamatonta kollia kun ei Iines ole tullut tiineeksi viime kevään jälkeen. Pitää kai kohta laittaa sulho haussa-ilmoitus nettiin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne parhaat löytyi vikaksi - enkä mä nyt enää mitään muuta tarttekaan. Toivottavasti löytyy sulhanen :D Noi pienet on vaan niin suloisia.

   Poista
 4. Oi oi! Nuo viimeiset sulattavat sydämen. Myös arkku ja pulpetti saisivat minut liikkeelle! Siis onnittelut löydöistä, kirppisbongailu on ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppispongailu on ihanaa. Oon vaan aivan liian koukussa tori.fi-sivustoon. Melkoista suodatinta on pidettävä, ettei innostu liikaa. Esim. vuoden1983 Taunus oli 80:llä ja totesin, että kerrankin olisi mun hintaluokan auto. Mies kielsi ostamasta :D Hyvin ja nopeesti siellä kyllä menee hyvän hinta-laatusuhteen tavarat. Olen jo usean viestin laittanut turhaan kun tavara on jo mennyt, vaikka tuli myyntiin vasta. Ehkä ihan hyvä niin. Ja saahan sieltä myös usein hyvät naurut joistain ilmoituksista :D

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)