torstai 1. toukokuuta 2014

Vappu

Vappua vietettiin oman perheen perinteiden mukaisesti tänäkin vuonna. Tosin hiukan vähemmän ja hiukan hillitymmin, koska aikuiset olivat vielä aivan puolikuntoisia. Se ihan vähän harmitti, kun ei jaksanut tänä vuonna panostaa niin täysillä. Toisaalta lapset olivat kovin tyytyväisiä tähän vähän riisuttuunkin versioon. Sää oli aattona aurinkoinen ja tuulinen, vappupäiväänä kolea ja tihkusateinen. Oikein mainio vappusää. Ainakin tällaiselle meidän vapulle.

Ja niitä vappuperinteitähän on aivan liian iso kasa munkkeja, foliopallot (Tyynelle vain pieni tikkupallo, koska tyttö niin halusi ja Toivolle samanlainen Angry Birds kuin vuosi sitten), ilmapalloja (kaksi sisällä ja kolme ulos, enempää ei pystytty puhaltamaan ilman puoli tuntia kestävää yskänpuuskaa), serpentiinejä, paukkuserpentiinejä, Eskon 2-vuotissynttärionnittelulaulut (vasta illalla, mutta olisi tullut sisälle aiemmin), pieni metsäretki (+yskimistä) ja vappupäivänä käynti mökillä ja siellä hyvin pientä haravoimista ja eväät. Miehen veljen perhe ilmestyi myöskin mökille ja se oli kiva se. Saatiin houkuteltua meille munkkikahville, ettei itse tarvinnut ihan koko suurta kekoa syödä omien lanteiden täytteeksi.

Nyt on kasa munkkeja tuhottu, serpentiinit levitetty ympäri taloa pikkukissojen toimesta, synttärisankari Esko nukkumassa sohvalla ja kuistille puhalletut ilmapallot kutistuneet pesäpallon kokoisiksi. Oli ihan hyvä vappu.7 kommenttia:

 1. Perinteet on parasta :) Vankalla rutiinilla laitan tuttuun lamppuun serpentiinit joka vuosi. Uusi juttu tänä vuonna oli, että meidän 9v ei halunnut enää palloa vaan värikästä hiusspraytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi mullakin mennyt serpenttiinit tuttuun lamppuun, mutta Toivo halusi laittaa ne pöydille kun opekin laittoi eskarissa. Hiusspray olisi kivempaa kuin nuo foliopallot.

   Poista
 2. Hei nyt mä vasta tajusin, että olet bloggerissa. Tervetuloa.
  Olisko vielä mahista saada "seuraa tätä blogia"-nappula. Saisi seurattua kätevästi teitä. :)

  Hymyisiä kevätpäiviä. Nähdään taas pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oon. Hermo meni siihen toiseen. Sitä nappulaa en saanut laitettua kun ois pitänyt asentaa jotain ja tehdä jotain muuta, mitä en osannut. Seuraavalla kerralla kun jaksan taas perehtyä asetusasioihin, koitan laittaa. Se saattaa olla vasta kesän jälkeen.

   Nähdään :)

   Poista
  2. Kun tulen kylään, näytän (jos muistan itsekään). :)

   Poista
 3. vappumunkit jäivät väliin. Olisivat maistuneet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niitä olisi riittänyt. Seuraavaksi toivonpäivämunkit.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)