lauantai 5. syyskuuta 2015

Lahden taidelauantaiLahden taidelauantaita vietetiin tänään. Tapahtumia ja näytteilyitä kymmenissä eri paikoissa. Olin etukäteen tutkinut tapahtumat ja suunnitellut minne mennään ja mitä tehdään. Tuskailin vähän sitä, että kaikkeen ei ehkä edes ehditä. No, ei todellakaan ehditty. Varauduttiin sääennusteen mukaisiin sadekuuroihin sateenvarjoilla. Sadekuuro alkoi vähän yli kymmenen ja jatkui vielä puolen päivän jälkeen. Koska saappaat jäivät kotiin ja myöskin sadetakit, oltiin jo hyvässä kohtaa aivan läpimärkiä ja niin jäi suuri osa etukäteen suunnitelluista kohteista käymättä. Märkänä paleli jo niin paljon, ettei edes sisätiloissa pidettävät ohjelmat enää napanneet, vaan haluttiin kotiin vaihtamaan kuivat vaatteet.

Ehdittiin sentään avaimenperäpajalle, ympäristökylään ja vielä kahvitkin käytiin juomassa. Sitten kotiin. Ensi vuonna uudestaan. Viisaammin pukeutuneena.

2 kommenttia:

  1. Meillä tehtiin kotona vain ruokataidetta: nakkisarvia ja makaronilaatikkoa ja kalalaatikkoa lastenlasten kanssa. Olivathan nuo papan kanssa sentään puolukassa...sateessa palasivat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahden taidelauantaissa on kyllä paljon tosi kivaa ohjelmaa just lapsille. Kannattaa käydä. Meillä oli vaan tänään vääränlainen vaatetus ja kastuttiin niin, että tuli kylmä ja oli pakko palata kotiin. Ensi vuonna varaudutaan paremmin.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)