sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappuriehaa

Vappu. Munkkeja, pikasimaa ja serpentiinikakkua. Oli sokerihumalaa, kahvittelua, grillaamista, piknik mökillä, pehmikset torilla ja epäterveelliset aamupalat. Vappuajelua kuplalla ja punaisella autolla. Kotipaikkaretki, vapputori ja mökkikäväisy. Melkein uimista järvessä, aarteiden etsimistä ja ötököiden keräämistä. Puoliksi rakennettu maja. Oli katkennut kaasuvaijeri ja väärään autoon unohtuneet ilmapallot. Ilmapalloja, serpentiiniä, vappukukkia ja sinivuokkoja lasissa. Riehakkaat lapset ja äidin raivarit. Eskon neljävuotissynttärit, Alman etsimistä sateessa ja Alpon opettelua ulkokissaksi huonoin tuloksin. Perhosia, ötököitä, sorsia, västäräkki ja peura. Auringonpaistetta ja sadetta. Nokkoslangasta valmistunut tiskirätti. Valvomista ja myöhään nukkumista. Kaikenlaista vappuriehaa.

 
5 kommenttia:

 1. Ihana nukkumapaikka Eskolla ämpärissä. Teillä oli tapahtumarikas vappu, meillä meni kotoillessa mutta jätskit piti käydä tänään syömässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siihen se meni multaa täynnä olevaan ämpäriin nukkumaan mistä siirtyi viereiseen ämpäriin ja multaisena sisälle.

   Kyllä oli menoa ja meininkiä vappuna. Olis ollut kotonakin vaikka mitä tekemistä, mutta tehdään toisen kerran.

   Poista
 2. Kukkuu! Bongasin sulla olevan bloginkin, joten oli pakko tulla lukijaksi :) Kiinnostuin muuten, kun sulla luki tuolla esittelyssä, että asutte kummitustalossa! Meillä myös kummittelee, mutta enimmäkseen on ollut ihan kiltti kummitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Ja tervetuloa!

   Joo kummitustaloksi sanotaan tätä kun meillä on niin pelottava kellari. Tosin talon aikaisempien omistajien historiaa tuntien, siellä on pakosti se oikea kummitua - toistaiseksi kiltti sekin :D

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)