perjantai 20. toukokuuta 2016

Viikon varrelta

Kevätviikot ovat jotenkin haikeita, kun kaikki harrastukset loppuu, on päättäjäisiä ja juhlia. Tällä viikolla ollaan oltu Tyynen tanssiesitystä katsomassa Lahdessa Sibeliustalossa. Se nyt ei vielä kovin haikeaa ollut, mutta viimeinen perhekerho kyllä oli. Piti nieleskellä loppulaulun kohdalla, mutta itkut tuli vasta kotiin pyöräillessä. Se oli viimeinen perhekerho tältä keväältä ja viimeinen perhekerho ikinä. Haikeaa.

Koulujen sun muiden juhlien lisäksi meillä on perheessä toukokuussa paljon kaikenlaisia juhlia. Kuten vaikka Alma-kissan syntymäpäivä. Sitä vietettiin maanantaina. Alma täytti jo 17. Paras lahja Almalle olisi varmaan se, että Alpo asuisi vaikka naapurissa. Mutta ei asu, joten sitä on pakko sietää.  Eihän Alma siedä toisiakaan kissoja, mutta Alpo on ainoa, joka on kiinnostunut Almasta. Hyvin kiinnostunut.

Muuta kovin erikoista ei viikolla olekaan tapahtunut. Parit kirpputoriostokset olen saanut kuvattua. Kahvikuppeja ja laseja. Muutakin olisi, mutta kuvat puuttuu.

Puutarhasta jos on poissa vaikka puoli päivää, siellä ehtii tapahtua jo vaikka mitä. Aamulla huomasin, että olinkin laittanut tulppaaneita yhteen paikkaan ja ne ovat auenneet. Niitä on kyllä ehdottomasti laitettava syksyllä lisää. Samoin kukkii kirsikat, luumut, päärynä ja ihan kohta omena. Alpo on aloittanut kuukausi sitten ulkoilun opettelemisen. Tänään päästiin jo niin pitkälle, että kissa uskalsi tulla takapihalle. Tähän asti reviiri on ollut kuisti +/- viisi metriä. Ensimmäiset sadonkorjuut on myöskin jo tehty. Ruohosipulia salaattiin ja raparperipiirakan leivoin tänä aamuna. Ihan mukava viikko.Arvokas vanha rouva.

Siinä se Alpo on - leikkimökille menossa.


Meillä tehdään salaatit aina raitasalaatteina. Saa jokainen ottaa mitä tykkää. Ja maistaa voi sitten pienen palan sitä, mikä ei ole suosikki.Ilahduttava näkymä raparperien alle. Ei näy juurikaan kotiloita. Vain pari pientä reikää parissa lehdessä.Raparperipiirakkaa raparperilehdellä. Ompelin uuden pöytäliinan vanhasta perintölakanasta. Toisin sanoen päärmäsin toisen päädyn. Mutta piti silti nostaa ompelukone esille ja vaihtaa langat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa :)