sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Retki Suomenlinnaan

Viime vuonna aloitettiin uusi äitienpäiväperinne eli retki jonnekin muualle kuin hautausmaalle. Viime vuonna käytiin Myllykoskella, tänä vuonna lähdettiin Suomenlinnaan. Ollaan pitkään puhuttu sinne menemisestä - siis jo useamman vuoden. Nyt lisähoukuttimena oli myös se, että Suomenlinna on Suomen paras paikka Pokemonjahtiin. Koska meillä on kolme aktiivipelaajaa, joista kaksi pelaa melkein veren maku suussa, retkipäivää odotettiin ihan hurjasti. Pokemonit eivät pettäneet, paikka oli upea, aurinko paistoi, eväät maistuivat. 

Olen hyvin kiitollinen ja onnellinen ihanista, suloisista ja kilteistä lapsistani. On ihanaa, kun meillä on yhteinen harrastus, josta ollaan kaikki enemmän tai vähemmän innostuneita.

Ps. Snorlax on edelleen saamatta, vaikka monta muuta uutta pokemonia kiinni saatiinkin.

 
 


 6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta uudelta äitienpäiväperinteeltä. (: Suomenlinna on tosi kiva paikka - myös näin geokätköilijälle. ;) Upeita maisemia ja kivoja kätköjä. Ja aivan varmasti myös niitä pokemoneja. Ite vaan tullut viimeksi käytyä ajalla ennen PokemonGo:ta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hieno paikka. Suunniteltiin jo uutta retkeä sinne vielä tämän keaän aikana.

   Poista
 2. Suomenlinna on ihana paikka pitää käydä katsomassa tänä kesänä. Ei ole tullut pitkään aikaan käytyä siellä. Sinulla on pirteän näköinen koti ja itse olet pirteän väreissä kulkeva ihminen. Missäpäin sinun puutarhasi on. Minun on mökki Saukkolassa ja koti Lohjalla. Aloitin puutarha blokin pitämisen tämän vuoden keväällä. Sinulla oli paljon kukkia jo puutarhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos 😊 Asutaan Lahdessa. II-vyöhykkeellä, vaikka meidän puutarhan ilmasto taitaa enemmän olla III-vyöhykkeen. Paljon on kyllä kukkia ja eilen kävin niitä Türista hakemassa lisää.

   Poista
 3. Oikein hyvä äitienpäiväperinne, uusien perinteiden luominen kannattaa aina :) Tuo Pokemon go oli meillä vähän unholassa talven ajan, me kun asumme niin syrjässä, että Poket on täällä harvassa, mutta nyt kevään tullen tuntuu taas innostavan kun pyörällä pääsee vähän laajemmalle alueelle. Kiva ja värikäs tämä blogisi, löysin tänne Instagramin kautta, liityinkin heti lukijaksi!

  Aurinkoisia kevätpäiviä sinne!

  Virpi

  http://kaunismaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Minullakin oli syksyllä melkein 5 kk tauko Pogossa, koska puhelimesta loppui tila, enkä päässyt päivittämään peliä. Syrjässä mekin vähän asutaan ja lähin (ja ainoa) stoppi on 1,5 kmn päässä, mutta vien lapsia säännöllisesti hyville pelipaikoille. Ja itseä myös 😁 Tänään taas mennään.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)