lauantai 20. toukokuuta 2017

Türi Lillelaat

Jo viidennen kerran kirjoitan saman otsikon. Türin kukkamarkkinoilla vietin tänäkin vuonna yhden aurinkoisen päivän. Vielä en ole türilaista vesisadetta kohdannut, hellettä kyllä monta kertaa.

Ystävän autolla ystävän kanssa olin jälleen matkalla. Ostoslistalta taisin saada kaiken hankituksi ja vähän jotain ylimääräistäkin. Ostoslista oli kyllä hyvin suuntaa antava, kuten vaikka kolme perennaa omppupuun alle.

Saatiin auto lähelle porttia parkkiin ja oli kivan lyhyt matka viedä sinne välillä ostoksia.

Oli mukava puutarharetki ikioman puutarhaystävän kanssa. Jos kiinnostaa Türin tunnelmat enemmän, voit lukea niitä vanhoista päivityksistä  täältätäältä ja täältä. Viimeisestä linkistä löytyy linkki ihka ensimmäiseen Türin retkeen. Ystävän retkikertomusta voi lukea täältä.

Nyt on jo kiire istuttamaan ostoksia: tarhakellukkaa, vuokkoängelmää, jaloangervoja, siperiankurjenmiekkaa, akileijaa, kevätkurjenmiekkoja ja mitähän kaikkea muuta niistä kasseista löytyy.6 kommenttia:

 1. Mukava tunnelma kuvissa, vaikuttaa hyvältä reissulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi mukava reissu. En eilen aamulla jaksanut kovin pitkää tarinaa kirjoittaa ja tuntuu siltä, että vieläkin olisi matkaväsymystä.

   Poista
 2. Oli mahtava reissu. Kasveja on taas mitä istuttaa. Vuokkoängelmä, se taisi olla kaunein ostos tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokkoängelmä on tosiaankin kaunein. Ens vuonna ostan sen kerrotun lumikin kun toi tavallinen on nyt näyttänyt menestyvänsä meillä.

   Poista
 3. Ihana kun lämpeni, niin pääsee lopultakin ulos hommiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta 😊 On niin vähän tullut oltua pihalla tänä keväänä, ettei ikinä. Kyllä säät vaikuttaa kummasti.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)