maanantai 11. elokuuta 2014

Ensimmäinen koulupäivä

Kesäloma loppui ja tänään alkoi koulu. Meilläkin on nyt ekaluokkalainen. Kovasti paljon asia on minua koko kesän ja etenkin nyt viimeisen lomaviikon aikana jännittänyt, itkettänyt, kauhistuttanut ja ilahduttanut. On ollut rajua tunteiden vuoristorataa. Tämä on yksi elämäni jännittävimmistä päivistä. Niin pieni mies ja kuitenkin jo noin iso.

Viimeisellä lomaviikolla oli paljon menemistä ja tekemistä juuri Toivolle. Kuskailin kylään kavereille ja uimassa käytiin miltei päivittäin. Jäätelöä syötiin varmasti joka päivä. Eilen vasta pakattiin uuteen reppuun koulusta saatu kesätehtävä ja penaali. Katsottiin mieleiset vaatteet valmiiksi ja teroitettiin kynät. Illalla ei meinannut uni tulla.

Aamulla käveltiin kilometrin matka yhdessä ja saatettiin Toivo luokkaan saakka. Ihan kohta lähdetään hakemaan poikaa. Mitenköhän eka koulupäivä on sujunut?6 kommenttia:

 1. Hyvän Jumalan siunausta ja varjelusta Toivon koulutielle ja koulupäiviin ja koko elämään.
  Miten lyhyt aika onkaan siitä, kun pieni tuli kotiin synnytyslaitokselta ja näin hänet isän kämmenellä, käsivarrella - pienen pieni nyytti...

  VastaaPoista
 2. Snif... muakin itkettää, kun tuota sun tekstiä luen. On se kyllä melkoista. Niin ne kasvaa.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että Toivo on jo koululainen. Muistan, kun teit hänen kastemekkoaan. Tsemppiä ja mukavia koulupäiviä Toivolle!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)