tiistai 19. elokuuta 2014

Ford

Aika lailla neljä vuotta sitten ostettiin Leyland-merkkinen traktori kääntämään ohikulkevien ihmisten päät. Se oli aika kiva, mutta minä en sillä kauhan takia uskaltanut ajaa. Varsinkin kun aiemmat traktorilla-ajokokemukset eivät ole päättyneet kovin hyvin. Leukku oli ehkä muutenkin vähän turhan iso traktori meidän käyttötarkoituksiin, joten se myytiin pari vuotta sitten pois. Sen jälkeen oikeaa kokoa olevaa traktoria on etsitty enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Muutama viikko sitten löytyi vihdoinkin sopivan kokoinen, hintainen ja sijaintikaan ei ollut satojen kilometrien päässä. Eilen illalla meille sitten kotiutui pieni sievä sininen Ford 3000.

Ollaan kaikki aika täpinöissämme tästä uutuudesta. Tänään ehkä minäkin uskaltaudun jo koeajolle.

Tarkkasilmäinen lukija varmaan huomaa kuvista, että talon laajennus on saanut ulkopaneelit myös talon päätyyn. Talohan ei näytä enää ollenkaan keskeneräiseltä.

6 kommenttia:

 1. Siitä on todella erinäisiä vuosia kun olen ollut traktorin ratissa - saisinkohan enää käyntiinkään tuon koneen! Vaan silti kateeksi käy...
  Kohta jo pieni hieno mies ajelee sillä - omalla tontilla jossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä omistakaan käynnistystaidoista, mutta apua on aina lähellä. Tervetuloa koeajolle :D

   Poista
 2. Mulla olisi myynnissä samanlainen! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt pois myy hyvää menopeliä :) En ole kyllä vieläkään käynyt lasten kanssa tuolla jätskillä. Ehdin varmaan vielä ennen lumien tuloa.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)