lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäiväaskareita

Askarreltiin lasten kanssa ystävänpäivää varten pikkuisen torstaina. Olisi voinut aikaisemminkin jotain tehdä tai ainakin etsiä niitä ideoita. Saatiin kuitenkin iso kasa kortteja valmiiksi, joita on jo annettu ja viety ystäville. Osa viedään vielä tänään.

Korttien lisäksi lapset tekivät muutaman tikkariperhosen. Niihin tarvitaan tikkari, silmiä, pahvia ja vähän tarroja ja kyniä. Kaikkea löytyi kotona.
Minä askartelin pelikorteista ystävänpäiväkoristeen. Kuva samanmoisesta löytyi netistä ja siitä idea. Eli ihan tavan pelikortteihin tein reiät reikäkoneella ja pujottelin ne nyöriin. Osan korteista leikkasin sydämen muotoiseksi. Tuli aika hauska. Vielä meille jäi kahdet kortit pelaamista varten, joten ei haittaa, vaikka yhdet tärvääntyivät askarteluun. Ei näitä käyttänyt koskaan kukaan muu kuin Tyyne.

Älkää kiinnittäkö kovin paljon huomiota oven reunoilta puuttuviin listoihin. Ne on kyllä siihen tulossa ihan kohta.Ystävänpäiväherkkuja tein myös. Tietenkin. Sydämen muotoisia vohveleita makealla vadelmahillolla ja sikamakeaa vaahtokarkki-mokkapala-mutakakkua. Ja tietty kahvipöydästä löytyi myös sydämen muotoisia vaahtokarkkeja.

Ystävänpäivätulppaanit valitsi kaupasta Tyyne ja ystävänpäivän Koko-kupin valitsin minä. Ompelin myös uuden pienen pöytäliinan keittiöön. Kangas on jo syksyllä Marimekon alesta ostettu Onnen omenapuu. Juuri sopiva ystävänpäiväliina.

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille <3


6 kommenttia:

 1. Hyvä ystävänpäivää! Taiis olla eteisessä jo uusi tapetti. Ihanan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :D Uusi tapetti on ja nyt on jo listatkin laitettu. Nyt alkaa hillitön möbleeraus :)

   Poista
 2. Nättiä keittiössä ja vähän muuallakin.
  Ystävänpäivätoivotukset myöhässä! Mutta mukavaa laskiaista! Tapaammeko tiistaina laskiaisriehassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos samoin :) Ei mennä laskiaisriehaan illalla, on muita menoja.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)