maanantai 12. lokakuuta 2015

Vitriinin muutos tyttökaapiksi

Koululainen sai oman kaapin Legoille viime keväänä. Sen jälkeen on tasaisin väliajoin keskusteltu kerholaisen omasta legokaapista. Tyttölegot ovat olleet tuvassa pöydällä keräämässä pölyä. Ja ärsyttämässä äidin silmää. Nyt kun ollaan saatu valmiiksi kaikki kesän aikana rikki menneet legorakennelmat, oli aika saada tyttölegoillekin kaappi.Melkein 20 vuotta vanha halppis käsittelemätön ikealainen vitriini on ollut kymmenen vuotta tai ylikin vanhan kotipaikkani varastossa odottamassa myymistä tai kaatopaikalle viemistä. Onneksi kaappi oli poissa silmistä eli poissa mielestä ja myyminen unohtui. Siitä muotoutui hyvä kaappi tyttölegoille.

Kesän aikana maalasin kaapin puuosat Helmi-kalustemaalilla kolmeen kertaan. Eräästä Facebookin kirppisryhmästä löytyi ihanaa vanhaa kukallista tapettia muutama palanen kaapin lasiosiin. Mittasin, leikkasin ja tapetoin tapetinpalat viikonloppuna. Tapetti tuli kaikkiin laseihin ulkopuolelle ja oven laseihin myös sisäpuolelle. Mies kiinnitti Ruotsin tuliaisina tuodun vetimen ja tänään pesin lasihyllyt.

Nyt on kaappi täytetty Legoilla ja tyttö on onnellinen. Ja minä myös. Ainoa miinus kaapissa on se, että se täyttyi jo kokonaan. Toivottavasti sinne saa tehtyä muutaman ylimääräisen hyllyn, sillä tiedän, että joulupukki on ainakin yhden legopaketin jo hankkinut.


6 kommenttia:

 1. Meilläkin ollaan vihdoin tutustuttu Helmi-kalustemaaliin ja yksi sänky maalattu valkoisesta vaniljaan. Ei muuten tarvittu kuin yksi kerros maalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aika kiva maali levittää. Tuo oli niin tumma, että oli pakko sutaista useampi kerros.

   Poista
 2. Tyttösen huone alkaa täyttyä kivalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pikku hiljaa. Eilen löytyi laatikko, jossa oli ristiäislahjaksi saatuja tauluja ja kaikenlaista muuta pikku sälää. Ja ens viikolla siirretään senkki sinne - kunhan saadaan jostain kantamisapua.

   Poista
 3. Todella kaunis kaappi legoille. Kyllä tuolla nyt kelpaa touhuta legojen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään itsekin. Sitten kun legot joskus siirtyvät muistojen laatikkoon, yritän saada tuon itselleni.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)