maanantai 9. toukokuuta 2016

Kirpputoriostoksia

Jospa taas päivittäisi näitä livekirppis ja nettikirppislöytöjä. Nämä ostokset on parin viime viikon ajalta. Paitsi ovi. Se löytyi toripistefistä jo pari vuotta sitten. Se sijoitettiin autotalliin, koska se ei silloin mahtunut vielä tuvan puoelle. Ja kun tuo laajennusosa valmistui, kukaan ei enää muistanut ovea. Tänä keväänä se kaivautui esiin remonttitarvikkeiden takaa, mies pesi sen ja toi sen sisätiloihin. Ensi hätään laitoin siihen koristeeksi nuo kasvot, pitää vaihtaa tilalle jotain kesäisempää ja vähän isompaa myöhemmin. Pitäisi kai heittää ilmapallotkin jo pois.



Muut ostokset ovat samaa vanhaa kuten aikaisemminkin eli pitsiliinoja, pyyhkeitä ja kuppeja sekä tasseja. Tämän hetken kuppi-tassi tilanne on se, että kumpiakin on yhtä paljon. Nuo uudet kupit ovat nimeltään Palko ja ovat sen verran isot, että menevät vaikka teekupeista.

Vuoden 1969 kalenteripyyhe oli hauska löytö. Olin jotenkin siinä uskossa että kuusysipyyhkeet on niitä (minun mielestä) rumia kellopyyhkeitä, mutta onhan noita näköjään muitakin malleja. Olisi kai pitänyt katsoa googlesta jo aikaisemmin. Tästä kuvasta tykkäsin ja olen iloinen kun sellaisen löysin.



4 kommenttia:

  1. Palkokuosiset kupit on nätit, ihan uudet minulle. Minä olen yrittänyt kiertää kirpparit kaukaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin pitäisi kiertää. Jos nyt taviskirput jääkin väliin, niin illat notkun sitten netissä :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikös vain :) Tykkään kovasti. Vielä puuttuisi miehen syntymävuosipyyhe ja pojansyntymävuosipyyhe.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)