maanantai 3. lokakuuta 2016

Keskeneräiset neuleet ja virkkaukset

Kesäyöstä jouluyöhön -neulehaaste, johon osallistun on nyt siinä vaiheessa, että kaikki siihen tulevat 20 työtä pitää olla aloitettu. Ja kuten joskus olen kirjoittanut, aloittaminen ei ole ongelma, valmistumimem on.  Jossain vaiheessa olin jo varma, että kaikki on aloitettu, mutta tuli pieni laskuvirhe (joo, kahteenkymmeneen ei ihan kaikki osaa laskea) ja yksi puuttui. Huomasin sentään aikarajoissa ja ehdin aloittaa viimeisenkin.

Elokuun lopussa kirjoittelin siihen mennessä aloitetuista. Tässä kaikki sen jälkeen aloitetut.Viirinauha virkaten. Tämä jo hyvällä mallilla.Valopalloja on pitänyt tehdä jo muutama vuosi sitten. Aina ne on jääneet tekemättä, mutta jospa nyt tällä kertaa. Ensimmäinen on jo melkein valmis. Enää 19 tehtävänä.Neliapiloista pieni liina tulossa.Kolmiohuivin alkua. Olisin halunnut keltaisen, mutta keltaista lankaa oli niin vähän, etten uskaltanut ottaa riskiä, ettei se riitäkään. Nyt tulee sitten harmaa. Seuraavasta huivista tulee keltainen.Lapaset itselle. Yksi kappale jo melkein valmis. Toista ei vielä ole aloitettu. Harmaan huivin pariksi.Säärystimet tytölle. Nämä on jo valmiit ja olleet tosi paljon käytössä.Sukat puuvilla-villalangasta. Kesäksi. Siihen mennessä ne ehkä valmistuvatkin.Kuvassa ne keskeneräiset, jotka haluaisin saada mahdollisimman pian valmiiksi. Huivi on niistä kiireisin, koska se pitäisi saada mukaan Tyynen eskarin valokuvaukseen, joka on...ööh, en tiedä muuta kuin että lokakuussa.

Nämä siis kaikki mukana Kesäyöstä jouluyöhön haasteessa, joka todennäköisesti jää minulta keaken. Koska näiden lisäksi on tarkoitus aloittaa neuketakkia, jonka langat vielä odottavat varattuina lankakaupassa. Huomenna käyn hakemassa langat ja sitten pitääkin saada takki heti puikoille.

4 kommenttia:

 1. Kivoja neuleita olet aloittanut. Nuo viirinauhan värit ovat todella söpöt.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on pitkään ollut isoäidinneliöprojekti kesken, josta lainasin langat viireihin. Taitaa olla korkea aika lopettaa sekin projekti kun ei etene.

   Poista
 2. Aloitukset ovat hyvässä mallissa - lopetukset aikanaan. Sama täällä. Huiviohjeita sinulta tullen kyselemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitukset mallillaan kyllä. Joskus lopetetaan joko tekemällä valmiiksi tai purkamalla.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)