sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Linnaisten suo

Tänään päätettiin ihan kauniin auringonpaisteen kunniaksi lähteä pienelle suoretkelle. Kohteena oli vartin ajomatkan päässä oleva Linnaisten suo. Kahvit ja eväät reppuun ja niin mentiin. Auringonpaiste oli houkutellut paljon muitakin ihmisiä suoretkelle ja väistämään joutui vähän väliä. Ensi kerralla laitan saappaat, ettei tarvitse taiteilla siinä pitkospuiden pyöreillä kannattimilla. Eipä se kävelymatka niin pitkä ole, ettenkö saappailla sitä pystyisi kävelemään. Toinen pukeutumiseen liittynyt moka oli pukea hupparit ja takit ja hanskat ja ties mitkä kaikki muut vaatteet, koska mittari näytti nollaa. Aurinko porotti sen verran lämpimästi, että takit ja hanskat sai laittaa reppuun. Oli kyllä mukava retki ja päätettiin mennä pian uudelleen. Pian on varmaan ensi vuonna tai ehkä seuraavana, mutta ainakaan lapsia ei tarvitse houkutella lähtemään.
 

4 kommenttia:

 1. Meidän on jo pitkään pitänyt mennä perheen kanssa metsäretkelle. Näitä kuvia katsoessa haaveilen retkestä taas hieman enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kannattaa lähteä kun on aurinkoista. Ens viikonlopuksikin on vielä luvattu kaunista. Tykkään enempi käydä metsässä sykayllä kun ei ole liian kuuma eikä ole hyttysiä. Hyviä paikkoja on paljon ja meilläkin vaikka mitä vielä käymättä. Menkää ihmeessä.

   Poista
 2. Luontoretket ovat mukavia. Tähän aikaan ei enää ole ollut hirvikärpäsiäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä nyt ollut hienot syyssäät retkeilylle. Vaikka säästä viis, pääasia on, että eväät on hyvät :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)