lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kisaneuleet osa 2: Puoli kuuta peipposesta

MM-kisoissa vietettiin jo viimeistä kispäivää, kun sain toisen kisaneuleen valmiiksi. Viikon kestänyt olkapääkipu esti tehokkaasti neulomisen ja tämä hieno kisaneuleajatus jäi sen takia. No, Salpausselän kisat on ensi vuonna ja sinne mennään kisaneuleissa, jos sää vain on aurinkoinen. Eli näitä voi vielä hyvällä syyllä kutsua kisaneuleiksi.

Ensimmäisenä kisaneuleena valmistuivat lapaset. Toinen kisaneule oli huivi, Peipponen nimeltään.
Peipponen

Lanka: Regia Colormania Color.

Pyöröpuikko no 4.

Ohje: Peipponen (Rav)

Lankaa kului 120 g.

Ihana huivi, tykkään hurjasti. Ja oli mukava neulottavakin kunhan selätti ensin tuon sileän osuuden. Sileän neulominen kun on minulle niin vaikeaa. Mutta huivi valmis ja menee käyttöön jo ennen seuraavia kisoja.
Olen kyllä tosi surkea itsareiden ottaja. Noin nelkyt kuvaa ja niistä yhdessä näkyy huivia. Tukka ei ole hyvin yhdessäkään, mutta katsokaa sitä huivia.Huivien pingotus on meillä tällä hetkellä hiukan haastavaa. Kissat juoksevat iltaisin kaikki matot ryttyyn eli entinen tapa pingottaa pyyhkeen päälle matolle, ei onnistu. Laitoin pöydälle pyyhkeen ja pingotin huivin siihen. Sai olla melko rauhassa. Alpo kävi nyppimässä nuppineuloja, Aamu meni nukkumaan huivin päälle. Nostin sitä lukuisia kertoja pois, mutta kun se meni aina takaisin, annoin lopulta olla. Hyvä huivi tuli siitäkin huolimatta. Tai just sen takia.

1 kommentti:

  1. Kevät tulee keikkuen ja neulomisia on valmistunut siellä reippaasti. Tuo huivi sopii hyvin peipposten tulon aikaan käyttöön.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)