maanantai 28. heinäkuuta 2014

Lämmin viikonloppu

Viikonlopun aikana ollaan pidetty kotona ovia auki ja saatu kiva viilentävä puhallus sisälle. Pienet kissat ovat päässeet oikein urakalla opettelemaan ulkona olemista. Hyvin se on nyt sujunut, eikä ne enää ole pelkästään etupihan pusikossa, vaan ovat ottaneet pihan jo laajemmin haltuun.

Samat hellepäivien rutiinit ovat jatkuneet. Käydään ahkerasti uimassa ja jäätelöllä. Kummankin lapsen uimataito on kehittynyt hurjasti tämän kesän aikana. Eiköhän me tuonne rantaan taas tänäänkin suunnata. Paljon muutahan meillä ei nyt juuri tapahdu. Lapset piirtelevät jatkuvasti katuliiduilla ja koko kesän käyttämättä oleet saippuakuplapullot on myös otettu taas ahkeraan käyttöön. Minä kastelen vähintään tunnin ajan joka ilta. Sen verran paljon on noita vastaistutettuja kukkia pihalla. 

Perjantaina kävi ystävä kylässä ja itse käväisin ostamassa toiselta ystävältä itsekutoman maton. Matto pääsi vasta koesovitukseen keittiöön. Lattialle se pääse vasta syksyllä, kun vähän viilenee ja viitsin ahkerammin imuroida. Alma meni heti maton päälle päiväunille ja minäkin tykkään siitä tosi paljon.

Jokakesäinen retki Immilän myllylle tehtiin myös viikonloppuna. Siellä kun on kaikkea jännää: autioituneita rakennuksia, vaaleanpunainen tikkataulu, koski, mylly, keinu ja kallion päällä syötävät jätskit.

2 kommenttia:

  1. Immilän myllylle mies suuntaa taas torstai-iltana, vaan minä mökille töiden jälkeen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siellä kantsii jätskit käydä syömässä :)

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)