sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Ostoksia ja kissatilanteita

Eilen lahjoin jälleen Tyynen mukaan ostoksille, kun kävin hakemassa askarteluliikkeestä liimaharsoa ja tarvikkeita Halloweenaskarteluja varten. Ostoskeskuksessa ostoskoriin tarttui askartelutarvikkeiden lisäksi muutama kynttilä ja pari kankaanpalaa. Harmittavan kalliita nuo Marimekon kankaat ovat nykyään, enkä raaski ostaa kuin pieniä paloja. Toisesta tulee tyynynpäällinen ja toisesta kaitaliina tai verhokappa. Kokonainen pöytäliinakin olisi kiva saada, mutta nyt ei ollut rahaa niin suureen kankaanpalaan. Ehkä joskus.Kissatilanteet ovat meillä hiukan rauhoittuneet. Lähinnä tämä koskee Aamua ja Almaa. Aamu menee ja tulee kuten ennenkin. Alma on muuttunut reippaaksi ja ulkoilee monta kertaa päivittäin. Tosin tukkeutuneet talirauhaset hännän tyvessä ovat saaneet kissan taas takkuiseksi. Tänään olisi vuorossa takunpoistoa kampaamalla.

Esko taisi olla viime viikolla jonkinlaisessa tappelussa, koska se tuli yhtenä iltana kotiin yltä päältä mudassa ja haisi aivan viemärille. Eilen löysin sen kyljestä paiseen, jonka sain puristettua puhki. Samoilla tutkimuksilla löysin kaulasta punkin, jonka poistin myös. Eihän se kaikesta näpläämisestä yhtään tykännyt ja mökötti minulle koko illan. Mutta tänä aamuna näytti asia jo unohtuneen. Nyt täytyy kylkeä ja Eskoa tarkkailla, että tulehtuuko paise. Toivottavasti ei.

Arvokin näytti kokeneen kissatappelun, koska nenä oli täynnä naarmuja ja kissa roikotti häntäänsä eräänä iltana kotiin tullessaan. Koska Eemeli-kissalla oli aikoinaan myös pari kertaa tuo roikkuva häntä, joka parani itsekseen, ei me tälläkään kertaa lähdetty eläinlääkäriin. Kokeilin toki, aristaako kissa häntäänsä, mutta sitä ei tapahtunut. Seuraavana päivänä häntä nousi jo puolesta välistä ja parin päivän päästä häntä nousi ja liikkui kuten aina. Eli Arvoa oli varmaan toinen kissa tai joku muu eläin puraissut.

Minkähänlaisia kissatilanteita ensi viikko tuo tullessaan?
2 kommenttia:

  1. Onneksi on vielä lämmintä ulkona, niin kissat saavat touhuta pihalla ja pitävät myyrät kurissa. Joskus vain sattuu ja tapahtuu ...
    Vaikka meillä naapureiden kissat kulkevat nurkissa, niin kyllä silti hiiriä ja myyriä on.

    VastaaPoista
  2. Meillä ei ole myyräongelmaa. Kiitos kissojen. Kyllähän ne kaikenlaista muutakin ottavat kiinni ja tänäänkin olen taas lapioinut päästäisiä kuistilta pois. Ja yhden puhalsin lehtipuhaltimella ojaan :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)