sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Rikke-pipo



Rikke on ollut neulontalistalla jo aika kauan. Usean vuoden. Nyt tuli vihdoin sen vuoro, kun sattui sopiva lanka ja harmaan pipon tarve.

Rowan tweed -villalangasta tein pipon ohjeen mukaisesti. Tai no sen verran muutin, että käytössä oli puikot kokoa 3 ja 4, koska käsiala on löysää. Ja pelkän ainaoikein-neuloksen sijaan sopiviin välein tuli nostetut silmukat. Eli oikealla kerroksella neulottu oikein, nurjalla kerroksella silmukka on nostettu. Tykkään tästä versiosta. Ja muutenkin koko piposta. On sopivan napakka, mutta ei purista päätä ja pipoon mahtuu hyvin minnihiirinutturat. Oikein kiva pipo.

Pipo oli heti valmistuttuaan koeajossa aamupäivällä lumitöissä ja hyvä oli. Koska ulkona pyryttää edelleen, saattaa pipo päästä tänään tositoimiin vielä toisenkin kerran. Ja kuten kuvista näette, tässä osoitteessa tehdään myös lumityöt mekko päällä.




8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. Tämäkin iloisen värinen, kuten yleensä :)

      Poista
  2. Aivan sopiva - eikä kai tarvinnut ottaa uusiksi neuletta... kiva pipo. Ja lunta tulee ja luvassa lisää: ja lisää kunnonkohotusta sinulle kolaamisen merkeissä. Meillä vielä hiihdetään.

    VastaaPoista
  3. Taas mä ihastelen :) Haastoin sinut täällä: http://elsa-aalia.blogspot.fi/2015/02/ilahduta-bloggaajakaveria-blogihaaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Luin haasteen pikaisesti ja palaan aiheeseen.

      Poista
  4. Kiva Rikke, nuo pystyraidat antavat sille mukavan ilmeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, ulkonäkö on heti ihan eri, kun siinä on jotain pientä.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)