sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Naistenpäivätulppaanit

Naistenpäivää ei meillä mitenkään erityisesti ole oikeastaan koskaan vietetty tai huomioitu. Mies kun tuo noita kukkia aina silloin tällöin muutenkin. Tällä kertaa kuitenkin osti kaksi tulppaanikimppua, koska meillä on täällä - Tyynen sanoin - viisi naista.

Naistenpäivähuomioksi voi kai laskea myös koko päivän oma aika. Olen käyttänyt ajan nukkumiseen, ompelemiseen ja neulomiseen. Mies hoiti ruokahuollon. Tosin tätäkin tapahtuu usein normiarjessa, etenkin viikonloppuisin. Tänään saatiin päivälliseksi pitsaa ja jälkiruoaksi sitruunamarenkitorttua.

Oman ajan lisäksi kävin lasten kanssa pari tuntia kestävässä Nallepartiossa. Meillä oli mukavaa ja eräällä meistä jopa niin mukavaa, että kaikki ulkovaatteet olivat kurassa pipoa myöten.

Naistenpäivän iltaohjelmassa on luvassa neulomista ja saunomista, jonka jälkeen jälleen neulomista. Ja jos tästä jaksan, menen välissä ihan vähän maalaamaan.

Mukavaa naistenpäivän iltaa kaikille!Nauratti edes ottaa tätä alimmaista kuvaa, kun asetteleuun jaksoin panostaa juuri sen verran, että siirsin taustalta oluttölkin pois. Torttu oli kuitenkin hyvää.

11 kommenttia:

 1. Mukavaa naistenpäivän iltaa. Minullakin oli vapaata ruuanlaittovuorosta, mutta niin on yleensäkin viikonloppuisin. Ihan mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin. Usein ei viikonloppuisin tarvitse ruokaa laittaa ja hävettävän usein myös viikolla mies tekee sapuskat. Sellaista kotiäidin elämää :D

   Poista
 2. Eipä meillä vietetty naistenpäivää - pelissäkin naiset voittivat vain yhden erän, joten...
  Ovatpa herneet kasvaneet hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvin ovast kasvaneet. Pitää laittaa jo toinen satsi tulemaan, ennen kuin nuo on syöty pois.

   Poista
 3. Mukavan kuuloinen naistenpäivä. Meilläkään tuota ei mitenkään huomioida, koska naisiakin on vain yksi....ei miehet tuollaista tahdo muistaa.
  Ihanan näköinen torttu! Tuli heti ihan vesi kielelle.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ei varmaan meilläkään olisi muistettu, jos ei Tyyne olisi siitä koko ajan polottanut :D Se oli ihanan makuista. Sitruunatorttu on yksi mun suosikeista just sen raikkauden vuoksi.

  Ja samoin, mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin ostin tulppaani ihan itse ja anopille kanssa. Ruuatkin sain ihan itse tehdä, illalla tosin keskimmäinen tarjoutui jakamaan jäätelöt paketista kippoihin. Mitäs sitä turhaan hötkyilemään.

  Torttu näyttää hyvältä, onko siihen joku oma salainen ohje, vai löytyykö netistä jostain?

  Aurinkoista alkuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi tuo kukkaistyttö Tyyne :) Parit edellisetkin tulppaanit on ilmestyneet ruokaostoskassista sillä kertaa kun tyttö oli miehen mukana. Se on innokas valitsemaan kukkia.

   Sitruunatorttu on oma ohje, mutta ei salainen. Kirjoitan sen tänne joku päivä viikolla.

   Ja kiitos samoin - aurinkoista viikkoa. Tänään olikin ihana aurinkopäivä.

   Poista
  2. Jään odottamaan torttuohjetta, kiitos etukäteen :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)