sunnuntai 1. marraskuuta 2015

HalloweensynttäripippalotEilen vietettiin kahdeksanvuotissynttäreitä jälleen kerran halloween-teemalla. Tänä vuonna aikataulujen vuoksi pidettiin kahdet juhlat samana päivänä. Ensin meillä mellasti 17 lasta ja sen jälkeen suunnilleen saman verran aikuisia ja lapsia. Oli lievästi rankkaa, mutta tosi kivaa. Lasten synttäreitä on aina mukava juhlia.

Kuvia tuli otettua juhlissa noin kaksi. Ja kuten kynttilänpuhalluskuvasta näkee, ei niistä kahdesta oikein onnistunut juuri kumpikaan. Muutama 'ennen juhlia' ja 'jälkeen juhlien' kuva sentään kamerasta löytyi. Ensi vuonna laitan kameran roikkumaan kaulaan, että saan edes muutaman juhlakuvan muistoksi.

Ja se tärkein tarjoilu eli kakku. Kuvaa ei siitäkään tällä kertaa ole. Se oli synttärisankarin toiveesta tehty Minecraft-teemainen TNT-palikka. Oli helppo (kun ei itse tarvinnut kaulia kuorrutuslevyjä) ja kaikkien lapsien mielestä mielettömän siisti.

4 kommenttia:

  1. Onnittelut synttärisankarille! Huisit koristelut, meillä ei ollut mitään. Taisi olla pieni karvainenkin väsy juhlien jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrotaan onnittelut :) Pieni karvainen oli Hyvin Väsynyt. Etenkin lastenpippalot otti koville, koska suunnilleen jokainen lapsi olisi halunnut kantaa ja leikkiä ja ties mitä. Jouduin pari kertaa oikein puuttumaan kissan kiusaamiseen. Isommat kissat älysivät lähteä pihalle ennen juhlia ja Almakin meni lasten juhlien alkaessa alakertaan saunaan nukkumaan.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)