tiistai 16. elokuuta 2016

Eskarinaloituslippis ja koulunaloitusliikkakassi

Maanantaina alkoi Tyynellä eskari. Nyt en jaksa käydä läpi omien tunteiden vuoristorataa asiaan liittyen. Sanon ainoastaan sen, että helppoa ei ole ollut.

Eskarilaiselle käytiin ostamassa uusi vaatekerta, tossut ja penaali. Repun toi joulupukki. Muuten mennään vanhalla vaatetuksella eteenpäin. Uuden lippiksen ompelin vanhasta verhosta, koska toinen lippis oli pesussa ja toinenkin likainen. Ja lippiksiä ei kai voi olla koskaan liikaa.

Koulu alkoi puolestaan tänään. Toivo meni jo kolmannelle luokalle ja toisin kuin vuosi sitten, koulunaloitussää oli sateinen ja vähän koleakin.

Kolululaiselle hankittiin myös vaatteita ja kengät. Reppu oli onneksi vielä ehjä. Toivottavasti kestää kevääseen asti. Poika sai uusen lippiksen kaupasta, mutta sisäliikuntavarusteille ompelin uuden kassin. Vanhasta hajosi keväällä kahva. Olisi sen voinut korjatakin ja varmasti korjaankin, mutta oli kiva tehdä uusi ja mieleinen. Kangas oli uutta Finlaysonin Elefanttia.

Näin aloitettiin syyalukulausi tänä vuonna. Ensi viikolla alkaa harrastukset ja se tarkoittaa kolmea varattua iltaa. Mutta tällä viikolla saa vielä ihan vain olla.
4 kommenttia:

 1. Niin ne pienoiset kasvavat, aika kiitää. Turvallista eskari- ja koulutietä teidän jälkikasvulle.

  Kyllä tuolla lippiksellä kelpaa tepastella, suloinen ja malliltaan todella hyvänoloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Lippis on hyvä, pyydettiin jo toistakin.

   Poista
 2. Elefantit kivoja.
  Ja tietysti nuo pienet, jotka ovat iso noin isoja!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)