lauantai 20. elokuuta 2016

Keskeneräisiä neuleita ja virkkauksia

Tänä vuonna osallistuin Kesäyöstä jouluyöhön neuletempaukseen. Siinä pitää saada valmiiksi 20 neuletta tai virkkausta aikavälillä juhannus - joulu. Ajattelin, että teen päivityksen asiasta, kun olen saanut puolet aloituksista tehtyä. Päivitys venyi sen verran, että aloituksia on jo yli kymmenen. Niistä nyt tällä kertaa. Kaikki muut keskeneräiset saavat jäädä tämän postauksen ulkopuolelle.Virkattu graffiti pihapuuhun täyttämään syysleimuilta jäänyttä aukkoa. Tämä on siis jo yksi valmistuneista keskeneräisistä.Raitalapaset tulossa tässä. Toistaiseksi vain yksi raita valmiina. Mutta aloitettu on.Toinen valmis on keittiön ikkunaan virkattu kukkaviirinauha. Kaikkein ensimmäinen aloitus on yhä kesken. Isoäidinneliöistä on tarkoitus tehdä tyynynpäällinen. Tai oikeastaan vain päällisen toinen puoli. Taitaa puuttua vielä kahdeksan palaa. Kuvassa ei ole kaikki valmiit.Ananaskuvioinen hartiahuivi on myöskin valmis. Ihana hippihuivi on ollut jo monesti käytössä.Pannulappu. Kesken. Näitä tarvitsee luultavasti tehdä kaksi, että sääntöjen mukainen vähintään 50 grammaa lankaa/työ tulee täyteen.Raidallinen kolmiohuivi. Tätä tein kesälomareissulla autokyydissä silloin tällöin. Valmistui tosi pitkälle, mutta vielä on valmiiseen matkaa.Sukat. Yksi valmis, toinen vaiheessa. Näyttäisi Facebook-sivujen mukaan siltä, että suosituin neuletempauksen neule on sukka. Suoraan sanoen en jaksa seurata sivustoa ahkerasti juurikaan siitä syystä. Etukäteen ajattelin, että tässä voisi saada jotain kivoja neuleideoita itselle tehtäväksi, mutta sukka on sukka, eikä se inspiroi. Varsinkaan tavissukat tai puhki kulutetut sukkamallit. Sukkia tai sukanneulojia en väheksy lainkaan, päinvastoin, mutta tämä tempaus olisi ehkä voinut olla nimellä juhannusukasta sukkayöhön. Totta kai itsekin parit sukat aion neuloa ja tässä ne yhdet. Tavissukat.Ja tässä toiset. Tai toisen alku. Tavissukan. Sekin on kuvaamisen jälkeen edennyt jo kantapään yli.Ja vielä kolmas pari tulossa. Varmasti näiden lisäksi vielä kahdet sukat pääsee puikoille. Katsotaan nyt.Ja aivan yhtä mielikuvituksellinen neule sukan lisäksi on tiskirätti. Mutta hyvä autoneule ja aina tarpeeseen. Siksi rätti. Näitäkin tarvitsee tehdä kaksi, että painorajan yli mennään.Tarveneule eli pojalle lapaset. Edellistalvisetkin vielä sopivat ja varmaan sitä edellisetkin, mutta on kiva tehdä joka vuosi uudet.Viimeisin aloitus on tänään koukulle hypännyt huivin alku. Tämä on vastaavasti tulossa tytölle.

Kolmetoista on aloitettu ja seitsemän vielä aloittamatta. Kolme valmista. Aika hyvin tällä hetkellä. Tosin tiedän senkin, että aloittaminen on minulle se helpoin osuus. Niitä keskeneräisiä kun oli jo ennen näitä melkoinen keko. Katsotaan nyt jaksaako innostus kestää sinne jouluun saakka. Olisi pari keskeneräistä neuletakkia, jotka haluaisin valmiiksi tänä talvena. Ja niitä jos jatkan, jää tämä tempaus armotta kesken. Seuraava raportti tulossa kun kaikki aloitukset aloitettu.

4 kommenttia:

 1. Pitkällä jo olet. Minulla yksi valmis ja toinen aloitettu. Jospa alkaisin tehdä aloituksia vauhdilla niin ehkä neuleetkin alkaisivat sujua nopeammin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloittaminen on helppoa. Ideoita siitä mitä tekisi, on vaan niin paljon. Kaikkea ei vaan ehdi, mutta ei niitä ehrisi muutenkaan.

   Poista
 2. Herkulliset aloitukset ja ihanat värit! Olen jättänyt haasteen sinulle blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Käydäänpäs kurkkaamassa :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)