lauantai 3. syyskuuta 2016

Lahden taidelauantai

Viime vuonna kierreltiin taidelauantaita vesisateessa märkinä ja palellen. Tänä vuonna ei olisi parempaa säätä voinut toivoa. Taidelauantain viettoa rajasi ainoaataan auton jättäminen kiekkopaikalle. Aikaa oli sentään kolme ja puoli tuntia ja se käytettiin viimeistä minuuttia myöten.

Ensiksi käytiin Malskin käsityöläisten torilla. Hain sieltä etukäteen tilatun räsyistä kudotun kassin. Omien väritoiveiden mukainen kassi on just hyvä, vaikka olisi niistä valmiistakin varmasti sopiva löytynyt. Lapset tekivät runogeneraattorilla runot ja syötiin omenat. Sitten jatkettiin matkaa torille.

Torilla kierrettiin kirpputorin puoli ja käväistiin toimintapuistossa. Tuli nälkä ja syötiin torikojun thai-ruokaa. Eräs meistä totesi joka harukallisen välissä, että on tosi hyvää. Se en ollut minä, vaikka teki mieli. Totesin vain joka kerta, että niin on. Lapset vielä osallistuivat keppihevosten esteratsastukseen ennen kuin jatkettiin matkaa.

Torilta käveltiin kaupungintalolle, jossa vierailtiin ainoastaan Nastolan osastolla syömässä omenat ja karkit sekä tietty osallistuttiin tietokilpailuun. Niin ja olihan siellä joku vuohi siliteltävänä.

Seuraavaksi tuli jäätelönnälkä. Jätskien jälkeen käytiin patsatelemassa graffititaidetta ja pikaisesti käväistiin kirpputorilla ja sitten olikin jo kiire autolle. Tosiaan joka minuutti käytettiin ja oltaisi kyllä viihdytty pidempäänkin.

Meillä oli kiva taidelauantai. Ensi vuonna mennään ihan varmasti, satoi tai paistoi.

 
 
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Me kävimme torilla ja kaupungintalolla. Kaupungintalosta kierrettiin jokainen avoinna ollut huone :D ja syötiin tarjotut pullat, mehut, kahvit ja teet nauttien ne vanhan poliisivankilan sellissä kaupungintalon kellarissa.
  Ja ekan kerran elämässäni kävin toriparkissa. Niin vähän on ollut keskustaan asiaa ettei ole tarvinnut ennen ajaa autoa sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk! Siellä olis ollut pullaa!!! Me oltiin jo menossa sinne, mutta Toivo ei halunnutkaan kun oli jo käynyt. Meidän säästöretkeläisten auto oli Sykkeen kiekkoparkissa :D Olen yrittänyt vältellä keskusta-ajoja kun siellä on se remontti.

   Poista
  2. Oli pullaa, ja pipareita! Meillä oli ensin auto poliisiasemalla ilmaisparkissa ja vähän aikaa vain pidettiin toriparkissa, ettei käy liian kalliiksi :D

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)