torstai 8. syyskuuta 2016

Tupa ja makuuhuone

Tänä vuonna on kesän jälkeinen syyssiivous tehty jo kesällä. Elokuun alussa. Eli se, missä pölyt pyyhitään sieltä, mistä ne pyyhitään vain kerran vuodessa. Ikkunat on vielä pesemättä ja ne onkin tosi likaiset. Talo on pesty ulkopuolelta ja harmaat sekä likaiset vesiroiskeet raidottavat ikkunat niin, ettei pysty mitenkään välttämään niiden näkemistä. Mutta muuten on siistiä. Matotkin pesty. Vaikka pariin on jo ehtinyt eräskin kissa oksentaa.

Tuvasta on pitkään puuttunut ovilistat, ikkunalistat ja kaikki muutkin listat. Ja puuttuu edelleenkin. Kahteen eniten näössä olevaan häiritsevään kohtaan ne on kesän aikana ilmestynyt. Kuistin oven ympärille ja tuvan sekä makuuhuoneen oviaukkoon. Niin siihen listattomuuteen tottuu, että pitkään listat näyttivät oudoilta. Ei onneksi enää.

Tuvassa en käynyt uudelleenjärjestelemään huonekaluja vaikka ihan vähän teki mieli. Yritän maltan odottaa sinne asti, kun saadaan tuo viimeinenkin huone tuosta käyttöön. Pikkutavarajärkkäilyjä tein kyllä.

Kesällä sain viimein ostettua Ikeasta kehykset noihin lasten taideteoksiin. Tai yksi kehys meillä jo ennestään oli, mutta kun ei sinne Ikeaan ollut mitään muuta asiaa, tuntui tyhmältä lähteä yhtä kehystä hakemaan. Helsingin retkellä poikettiin siellä sen kehyksen verran. Saatiin Tyynen jääkarhut ja Toivon pingviini seinälle vihdoinkin. 
Makuuhuoneen puolella on sama juttu, ei huonekalujärjestelyjä. Yöpöydän maalasin spraymaalilla ja vaihdoin vetimen. Kohta huone on varmaan suuressa kaaoksessa, sillä piakkoin on tarkoitus tyhjentää vaatehuoneen sisältö kokonaan sinne. Toisaalta lasten vaatteet, pelit ja kirjat siirtyvät samassa rytäkässä lasten huoneisiin. Nyt oli hyvä aika ottaa kuvat, kun on vielä siistiä.

6 kommenttia:

 1. Siistiä teillä on useimmiten! Voi sanoa että aina, kun käyn. Osaat sisustaa kivasti yksityiskohdin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Nyt on kyllä sotkutilanne käsissä koska imuri hajosi.

   Poista
 2. Teidän koti näyttää kauniilta ja ihanan värikkäältä! Mukavaa syksyä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja samoin mukavaa syksyä sinulle!

   Poista
 3. Minä myös katselin kauniita värejä ja elämänmakuista rakkaudella rakennettua kotia, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tässähän menee ihan sanattomaksi.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)