maanantai 19. kesäkuuta 2017

Opesukat

Osallistuin maaliskuussa Eukalyptussukka-KALiin, jossa neulottiin vapaasti omaan tahtiin maaliskuun ajan sukkia. Sain sukat jo maaliskuussa valmiiksi, kuten pitikin. Ne menivät lapsen eskariopettajalle muistamiseksi kesäkuun alussa ja jo nyt ne pääsevät blogiin asti.

Kerrankin sain lahjasukat tehtyä ajoissa, jo pari kuukautta ennen eräpäivää. Näin harvinaista herkkua tuskin on luvassa lähivuosina.

Sukat on neulottu puikoilla, jonka numeroa en muista, saattoi olla 3,5,  mutta langan muistan ja se oli kaksinkertainen Fabel. Ihana pehmeä lanka neuloa. Onnistuneet sukat, jotka ihan mielellään kehtasi antaa lahjaksi.

Sukkien lisäksi ope sai suklaamintun, johon lapsi oli askarrellut nimikyltin kesätoivotuksen kanssa. Toivottavasti oli saajalleen mieleinen.
4 kommenttia:

 1. Kiva lahja! (: Nuo Eukalyptus-sukat pitäisi tehdä itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan annettu aina viimeisenä vuotena hoitajille, päiväkerhon ohjaajille ja opeille villasukat. Tämä oli kiva malli ja helposti muistiin jäävä.

   Poista
 2. Ope kiittää vielä tätäkin kautta. Aivan ihanat sukat �� lähtevät mökkireissullekin mukaan lämmittämään jalkoja tässä vipoisessa suomen suvessa. Ja sukaaminttu kasvaa kesähuoneeni terassilla. Tosi upea blogi ja ig sulla, niin ihana värikäs koti ja puutarha. Terkut T:lle ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kiva kuulla, että sukat tulivatkäyttöön. Vaikka kivempi olisi, että ne voisi ottaa käyttöön vasta syksyllä :D Terkut menevät perille. Suklaamintun voi istuttaa myös ulos. Mulla on jo muutaman vuoden talvehtinut.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)