keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Paljon puuhaa

Tämä kesäkuun ensimmäinen viikko on mennyt tosi nopeasti. Joka päivä aamusta iltaan asti puuhaa, en ole ehtinyt päivittää blogia, en ole ehtinyt kommentoimaan minnekään, en ole vastaillut kaikkiin viesteihin saati sitten muutenkaan hoitanut mitään someen liittyvää. Kameran akku tyhjeni, enkä saanut sitäkään ladattua ennen eilistä, joten kuvat on kaikki puhelimella otettuja. Siis suoraan sanoen, olisko pikkuisen ollut kiirettä. Johtuu kyllä aika pitkälle siitä, että minulla on pahana tapana jättää kaikki viime tippaan ja olen suostunut kodistamme kertovaan lehtijuttuun ja vasta vähän reilu viikko sitten aloitin järjestämään tuvan puolta uudelleen. Eli kaikki huonekalut vaihtoivat paikkaa, ikkunoiden pesu, tavaroiden järjestäminen, silittäminen, viimeisten listojen laittaminen ja pitäähän tässä vielä pari uutta huonekaluakin saada paikoileen ja sitä ennen pestä tai maalata. Tämän kaiken olisi voinut tehdä jo talvella. Mutta kun. Toimittaja tulee viikon päästä.
Tähän vielä päälle koulun päättyminen, kevätjuhlia, eskarin päättyminen, Robinin keikka torilla, Pokemonkävelyjä omien ja lainalasten kanssa, pyöräretkiä, uimista, perhepuistopäivä ja yleensäkin lasten kanssa puuhailua, niin vuorokauden tunnit eivät meinaa riittää.


Puutarhassa en ole ehtinyt tekemään mitään, harmittaa vähän, mutta viikon päästä jo pääsen sinne nyppimään. Pihamökin olen sentään siivonnut. Vielä pari päivää on aikaa päättää, osallistunko tänä kesänä Avoimiin puutarhoihin. Pitää ensin katsastaa kalenterista, onko muita menoja samaan aikaan, kun ainakin yhdet viisikymppiset ja yhdet rippijuhlat on tänä kesänä juhlittavana.

Seuraavaksi olisi ohjelmassa kahvia ja keinutuolin maalaamista. Sitten lähden lasten kanssa kaupungille koska Pokemon go ja samalla käyn ostamassa pari tarpeellista asiaa. Kuten lankaa, koska pongasin hauskan virkkauskalin eikä omista varastoista tietenkään löydy sopivaa. Olen luvannut viedä lapset tänään myös uimaan ja makuuhuoneen järjesteleminen on pahasti kesken, verhot pitäisi saada ikkunaan ja sitä ennen se verhotanko. Joka on ensin muistettava ostaa.

7 kommenttia:

 1. Siellähän riittää kiirettä! Ihanan tunnelmallisia kuvia olet kuitenkin ehtinyt räpsimään. Tykkään kovasti pastellinsävyisestä sisustuksesta. :) Koitahan ehtiä välillä hengähtämäänkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Ihan itse aiheutettua kiirusta, onneksi pian helpottaa. Kyllä hengähdetään varmasti, rannalla oleilu on just sopivaa taukoa tähän puuhasteluun.

   Poista
 2. Hei taas. Mihin lehteen tulee se juttu. Ja kyllä sinä olet oikein tarmokkuuden esikuva.

  VastaaPoista
 3. Kuvissa näkyy kaunis koti, varmasti tulee mielenkiintoinen juttu lehteen! Tsemppiä kiireisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Kyllä tämä tästä. Onneksi ens viikolla lapset ovat leirillä ja kaksi päivää saan rauhassa puuhata. Ja mies lupasi viedä ne viikonloppuna mökille yöksi, joten voi yötä myöten puunata ja siivota 😁

   Poista
 4. Mukavia maalaushetkiä. Puutarhassa oli todella siistin näköistä! Ei ainakaan kitkemiseen tarvitse keskittyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon 😊 Kitkemistä ei ole, mutta kaikkea muuta kivaa.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)