torstai 7. tammikuuta 2016

Arkista puuhailua

Vuoden ensimmäinen viikko on kohta vietetty hyvässä pakkasessa. Ulkoilut ovat olleet hyvin lyhyitä ja nopeita. Toivo oli tosin yhtenä iltana puolitoista tuntia luistelemassa, mutta ei ollut kuulemma kylmä. Kissat sen sijaan ovat aivan onnettomia pakkasen vuoksi. Esko ja Aamu käyvät muutaman kerran aamulla ja toiset pari kertaa illalla ulkona ja viipyvät siellä hetken. Ja mököttävät muun ajan. Kyllä nyt istutaan ikkunan ääressä katselemassa niin urakalla, että lasit kuluvat. Alma sen sijaan ei mene edes tuulikaappiin. Ja sanomattakin on selvä, että Alpo menisi tosi mielellään ulos.Joulukuusi ja koristeet siivottiin pois jo vuoden ensimmäisenä päivänä. Loppiainen käytettiin pakastimen sulattamiseen ja rautakaupassa käymiseen. Pakastimen sulaminen taisi olla Alpon tähänastisen elämän jännittävin tapahtuma.

Laajennusosan rakentaminen on myös pikku hiljaa polkaistu käyntiin. Tulevan makuuhuoneen katon mies maalasi vielä kertaalleen ja parketti on myös asennettu. Rautakaupasta haettiin vaatehuoneen ja vessan ovet ja kohta minäkin pääsen tapetointipuuhiin. Sittenhän se on jo melkein valmis.Muuten tätä arkista viikkoa onkin täyttänyt kuusivuotissynttärivalmistelut ja suunnitelmat. Ollaan askarreltu ja leivottu tulevaa viikonloppua varten. Askartelut ovat jo loppusuoralla, mutta leipominen taitaa jatkua ihan sinne h-hetkeen saakka.2 kommenttia:

  1. Kylmää on ollut. Miehen autokaan ei lähtenyt tänään käyntiin. Olipa Toivo rohkea kylmälläkin! Minä en paljon ole nenääni ulos pistänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen ulkoillut vain postilaatikolla :D

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)