torstai 28. tammikuuta 2016

PolvisukatNämä polvisukat valmistuivat jo viime vuoden puolella, olisko ollut jo marraskuussa. Jäivät pyörimään keskeneräisten neuleiden astiaan, vaikka olin jo päätellytkin ne. Tiedän kyllä miksi niiden käyttöönotto tai kuvaaminen ei innostanut. Ja se on siksi kun lanka loppui kesken ja jouduin vähän soveltamaan toisella langalla, että saisin valmiiksi. Voi kun olisin aloittanut nämä kärjistä. Mutta kun en, niin tän kanssa on vain elettävä.Lankana näissä oli Katia Storm ja jatkoraidat on tehty Nallella. Neulottu puikoilla 3 ja lankaa kului just marjapuuronväristen raitojen verran yli sen 150 grammaa, mitä Katia-kerässä oli.

Toinen syy, miksei sukat päässeet suosioon on tuo väri. Tuli valittua vähän turhan hailakka väri. Mutta kun se näytti kerässä oikein kivalta. No, aina ei voi onnistua. Kyllä sukat käyttöön tulee, mutta luulen, että puhki nämä eivät kulu.

8 kommenttia:

 1. Minusta värikin on oikein nätti puhumattakaan sukista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt kun nämä ovat olleet jalassa, olen jo itsekin tykästynyt.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Alkaa jo omakin silmä tottua väriin.

   Poista
 3. Ja minä kun heti katsoin, että onpas kivanväriset sukat! Just tuon takia mie tykkään aloittaa sukat aina varpaista. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ajattelin koko ajan näitä tehdessä, että olis pitänyt aloittaa varpaista. Sitten jossain toisen sukan kohdalla ajattelin, että ostanpa toisen kerän. Kunnes tuli se kohta, että lanka loppui ja ajattelin, että enpäs ostakaan, vaan teen näin. Ja sitten harmitti. Toisaalta nämä on kyllä ihan hauskat sukat näinkin ja nyt kun niitä olen pitänyt, ei harmita enää.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)