sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Pakkaspäivien ulkoilua

Talvi on kunnolla alkanut. Lunta vaan ei ole vielä tarpeeksi pulkan vetämiseen ja mäenlaskuun. Mutta koska pakkasta on ollut useita päiviä, ollaan päästy luistelemaan. Vihdoinkin. Koulun luistelukentän jäädytys oli ainakin eilen vielä vähän vaiheessa, mutta luonnon oma jäädytys on saanut järven jäät jo monta päivää sitten sellaiseen paksuuteen, että siellä ollaan päästy käymään. Ja koska säätiedotus ei näytä lupaavan lumisateita ainakaan viikkoon, päästään tuohon kivenheiton päässä olevaan rantaan vaikka joka päivä. Minun hokkarit ovat miehen mukaan niin huonot, että en saanut lupaa vetää niitä jalkaani. No. Huomenna mies on töissä siihen aikaan kun me muut mennään luistelemaan. Ehkä minäkin teen siellä jotain muuta kuin työntelen pakkaslumia lapiolla jään päältä.

4 kommenttia:

 1. Olette olleet reippaita :) Meillä viiraa joku vatsapöpö osaa perhettä. Luistimia olen ajatellut mutta vielä on sovittamatta onko lapsilla sopivia. Aikuisilla ei luistimia ole, minulla oli mutta missä lie ovat? Tyttärellä?

  Aika kylmää säätä on luvassa mutta saisi tulla luntakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta minäkin kaipailen, että pääsis Tyynen kanssa pulkkalenkille. Mun hokkarit on varmaan vanhemmat kuin minä ja aika huonossa kuosissa, mutta ajattelin, että voisin nyt vähän niitten kanssa kokeilla. Meillä oli tässä pari päivää sitten eteinen täynnä kaikenkokoisia luistimia kun soviteltiin niitä. Onneksi löytyi kummallekin lapselle sopivat. Ja jäi vielä parit odottamaan ensi vuotta. Toivottavasti vatsapöpö lähtee pian pois.

   Poista
 2. Kivaa on ollut jäällä. Mekin katselimme, kun jotkut pelasivat jääkiekkoa jäällä ja toiset luistelivat. Mukavia luisteluita.

  VastaaPoista
 3. Meidän rannassa ei onneksi muita luistelijoita paljon ole. Ja nyt olis se koulunkin kenttä jo valmis. Seuraavaksi sinne.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)