tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kaikki kukkii

Muutamassa päivässä on kukkia avautunut joka paikkaan. Tuntuu siltä, että kaikki kukat kukkivat nyt. Kurjenpolvet, ruusut, pionit. Lännenheisiangervot ja koivuangervot ovat yhtä valkoista pilveä. Puutarhassa on kaunista.

Tänään ajattelinkin viettää pihalla koko päivän. Tielle ja postilaatikkoihin kasvavat oksat pitää leikata. Ihme, ettei naapurit ole jo hermostuneet niihin. Nurmikkoa on kylvettävä edelliskesien lautataapeleiden alle syntyneisiin paljaisiin kohtiin. Ja jos vielä aikaa jää, jonkun alueen kitken.

Mukavaa tiistaita kaikille - puutarhassa tai miaaä sen ikinä vietättekin.
6 kommenttia:

 1. Ihanasti sinulla kukkiikin. Tähtiputki voi tehdä siemenet näköjään aika salaa. Minulle on taimenvaihdossa kotiutunut myös valkoisen tähtiputken siemen, joka tuli salamatkustajana toisen kasvin mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea tähtiputki kyllä leviää hurjasti siemenestä. Välillä joudun kitkemään poiskin, jollen ole muistanut katkoa kukintoja ajoissa.

   Poista
 2. Kukinta alkaa olla parhaimmillaan, on tätä odotettukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja etenkin noi pionit on nyt niin upeita. Mulla on kyllä osa pioneista nupuilla, saa nähdä, koska ne kukkii.

   Poista
 3. Hei taas sinulla kukkii kivasti kurjenpolvet.Minullakin on joku tähriputki alkamassa kukintaansa. Täytyy tarkistaa tilanne mökillä. Käy kurkkaamassa minunkin tuoksukurjenpolvi rinnettä olen kuokalla istuttanut ne. Ja on niitä ainakin 100 alkua. Tänä vuonna istutan vielä lisää. Ja ehkä ensivuonna. Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjenpolvissa on hurjasti kukkia tänä vuonna. Aika monessa muussakin kukassa on paljon kukkia. Mukavaa.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)