maanantai 31. heinäkuuta 2017

Ruma sana

Se tunne, kun on kirjoittanut ehkä elämänsä pisimmän blogipostauksen, lisännyt noin 50 kuvaa ja painaa enter just sillä hetkellä kun jostain syystä koko teksti on mennyt siniseksi eikä ehdi sulkea ennen kuin blogger automaattisesti tallentaa. Ja tuloksena on, että koko postauksessa on vain yksi t-kirjain.

Ensin itkin kymmenen minuuttia, sitten kävin vessassa ja jatkoin itkemistä. Nyt vain vituttaa ja mietin tosiaan, että onko tämä viimeinen postaus ikinä. Anteeksi ruma sana, mutta harmittaa niin paljon, etten edes muista koska olis harmittanut näin paljon. Ehkä silloiin kun kirjoitin viimeksi blogiin ruman sanan.

4 kommenttia:

 1. Minullakin on blogger tehnyt viime aikoina jonkin källin. Jonain kertana kaikki hävisi, nyt olen joskus löytänytkin raakaversion. Enkä ollenkaan tiedä, olenko vahingossa painanut jotain, mielestäni en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ongelmat oli tosi tuttuja tuolla Vuodatuksen puolella. Bloggerissa on hyvä se, että se tallentaa vähän väliä automaattisesti tuota tekstiä, mutta nyt se oli siinä liian nopea. Sanoinkin miehelle, että jos kirjoittaisin yhdellä sormella, tällaista ei pääsisi tapahtumaan kun se olisi niin hidasta silloin.

   Pahin harmitus on jo laantunut ja olen taas kirjoittamassa. Eihän tähän ole kulunut kuin koko päivä :D

   Poista
 2. Joskus bloggeri tekee kepposia ja ärsyttää kyllä niin maan perusteellisesti. Välillä tekee kauhean työn ja sit kaikki häviää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ärsyttää vieläkin, vaikka tein jo kaiken uudestaan. Tai no kyllä tuolta jäi pois vaikka ja mitä, mutta näin se nyt saa olla. Minäkin monta tuntia kirjoittelin ja latasin kuvia ja korjailin. Kaiken kukkuraksi olin suuren osan tekstistä kirjoitellut jo matkalla hankalasti puhelimeen aina kun oli mahdollista. Nyt ei kyllä tule enää sellaista varmaan koskaan tehtyä :D

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)