lauantai 29. marraskuuta 2014

Eteinen

Olen yrittänyt aloitella pikku hiljaa joulusiivousta, vaikkei kiinnosta sitten yhtään. Mutta joillakin korkealla olevilla hyllyillä taitaa olla jo yli vuoden pölyt, joten jotain on tehtävä. Eteisestä aloittelin, koska siellä oli muutenkin kaaostilanne. Lasten takkeja ja ulkovaatteita niin suuret määrät, että ovi ei meinannut aueta naulakon pulleuden vuoksi. Edelleenkin takkeja on liikaa, mutta nyt on pakko pitää valmiustilassa kaikki mahdollinen kurahousuista toppavaatteisiin.

Eteisen muutostöitä aloittelin tekemään jo syyskuussa, mutta siivoaminen taisi silloin jäädä ikkunan pesuun. Lapsien kengille ostin uuden isomman korin, jonka pohjalle mies asensi pyörät. Samalla kerralla vaihtui kattovalaisin. Laitoin turkoosiin Clas Ohlsonilta ostettuun lampunjohtoon roikkumaan vanhan valaisimen kehikon. Tuli kiva.




Nyt on eteinen siisti ja tavarat järjestyksessä, ylimääräiset vaatteet ja kengät on raivattu pois tieltä ja joulukoristeet on paikoillaan. Vielä kun jostain löytyisi se oikea matto, jota olen etsinyt jo lähestulkoon koko ikäni. Nykyinen on siitä hyvä, että villamattona hylkii likaa ja kuran värisenä eivät kuratahrat siitä näy. Mutta unelmien eteisen matto se ei ole. Eiköhän tähänkin se oikea joskus vastaan tule. Toivottavasti jo ihan pian.



4 kommenttia:

 1. Miten ihaann valkkosita/vaaleaa teillä on!
  Meillä rempan jälkeen alkaa vasta joulusiivous. Vielä ensi viikolla remontoidaan...tapetin poisto, 8 kerrosta ainakin, on ollut ylen hankalaa ja hidasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla alkaa olla siivoukset tehty. Vielä pitää jotain liinoja ja tyynynpäällisiä vaihtaa. Ja ehkä vähän järjestellä huonekaluja uuteen kuosiin.

   Poista
 2. Kaunista on! Pyörällinen kori on hyvä idea, semmosta tarvittaisiin meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toi kori on ollut käytössä tosi kiva ja toimiva. Ei ole mitään kenkämerta eteisessä sen ansiosta. Jos olisi isompi eteinen, olisi kummallakin omat korit, mutta yksikin tuo jo järjestystä. Eikähän tule hankittua liikaa kenkiä :D

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)