tiistai 25. marraskuuta 2014

Kirpparilöytöjä

Jälleen kerran tuli käytyä kirpputorilla. Tein pikaisen käväisyn Lahdessa Pelastusarmeijan kirppiksellä sekä Kontissa sillä aikaa kun mies ja Tyyne olivat ruokakaupassa. Eli piti toimia nopeasti. Muutama kassillinen kaikenlaista löytyi, enkä edes ehtinyt katsoa vaatteita. Oli hyvä pikakirppiskierros.

Useampi joululahja löytyi tälläkin kertaa. Arabiaa, Riihimäen lasia, Marimekkoa ja yksi kassakone - ei hullumpia löytöjä. Olen etsinyt Toivon huoneeseen sopivaa täkkiä, mutta ei meinaa löytyä kivaa ja sopivan väristä tai muuten sopivaa kuosia. Tämä ruskea ja kukallinen on nyt lähinnä sitä mitä etsin, mutta kuosi saisi mielummin olla jotain muuta kuin kukkaa. Menettelee parempaa kuviota etsittäessä.

Pieni sininen puunukke tarttui myös ostoskoriin. Ajattelin laittaa sen ensin lasten joulukalenteriin, mutta otinkin omaan puunukkekokoelmaan. Tyynen leikkeihin se päätyy tuostakin.

Hyvien joululahjalöytöjen lisäksi kovasti ilahdutti 12 kappaletta Riihimäen lasin Kotilasituotannon Kielo juomalaseja, jotka eivät olleet hinnalla pilattu. Yksi tuollainen oli jo ennestään eriparijuomalasien hyllyllä ja salaa toivoin, että törmäisin joskus suurempaan satsiin edullisesti. Ja nyt kävi juuri niin. Joskus näköjään salaiset haaveet toteutuvat :)4 kommenttia:

Jokainen kommentti ilahduttaa :)