keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Sohvatyynyjä

Ompelin muutaman uuden tyynynpäällisen sohvaa värittämään. Valkoiset ja vaaleanpunaiset päälliset joutuivat pesuun ja hyllylle odottamaan vuoroaan. Nyt on näiden värikkäämpien aika. Kaikki on ommeltu helpolla taskumallilla eli ei tarvitse minkäänlaisia vetoketjuja tai nappeja miettiä. Toimii noin ihan hyvin. Yhteen noista tuli kuitenkin liian lyhyt pala kangasta ja tyyny meinaa sieltä takaa pikkuisen pilkottaa eli siihen on vielä tehtävä nappikiinntys.

Punainen ruusukangas on kirpputorilta ostettu verho, keltainen on vanha pussilakana ja lehmäkangas miehen lapsuuden ajan verho. Ainoastaan violetti on uutena ostettu kangas, Marimekon Puutarhurin parhaat. Marimekon kankaanpaloja tuli ostettua tuossa pari viikkoa sitten muutama, kun kaikki kankaat olivat 20 prosentin alennuksessa ja yhtenä päivänä oli myynnissä vieläkin edullisempia pakanloppuja.

Nyt näyttää kivalta. Vielä jos saisi uuden sohvan joskus tuon vanhan räjähtäneen tilalle.
8 kommenttia:

 1. Ja mallit sohvalla vaihtelee ihanasti kuvan mukaan :) Muistan lapsuudesta tuon lehmäkankaan, onpa jopa tallessa siitä tehty lasten keinutuolin tyyny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli melkoista trafiikkia kuvausten ajan. Tyyne yrittää ängetä nykyään joka kuvaan :) Ennen kun oli vähemmän eri kankaita, törmää aina silloin tällöin johonkin tuttuun.

   Poista
 2. Harmaaseen päivään iloista väriä.

  VastaaPoista
 3. Ihania tyynyjä! Meillä on lapsena ollut tuosta lehmäkankaasta myöskin verhot, mutta pohja oli punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on näköjään ollut suosittu kangas!

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)