torstai 11. kesäkuuta 2015

Mökillä

Vietin muutaman päivän ja yön mökillä kolmen lapsen kanssa. Mieskin kävi siellä, mutta vain nukkumassa yöt ja saunomassa. Pari päivää ilman internettiä ja heti on järkyttävä määrä blogipäivityksiä lukematta ja sähköposti pullollaan kaikenlaista. Facebookia en ole vielä edes uskaltanut vilkaista. 

Mutta mukavaa meillä oli. Ihan perusmökkisettiä. Uimista, hyttysiä, pihapelejä, sisäpelejä, grilliruokaa, liikaa herkkuja, vanhojen lehtien lukemista, tiskaamista, soutamista, retki lähteelle ja lintujen bongaamista. Vaikken mitään mökillä tehnytkään, en ehtinyt edes mukaan otettua virkkausta aloittaa. Aina oli lapsilla joku juttu, mitä piti katsoa tai mihin tarvittiin apua. Mutta joka kerta se oli kivaa katsomista tai kivaa auttamista.

Perinteinen mökkiretki tehtiin illalla jäätelölle Iitin kirkonkylän kioskille. Samalla katsastettiin Virran silta ja sen vieressä olevat hauskat kalliot.

Vaikkei mökillä tule tehtyä mitään, on aivan ryytynyt olo kun palaa kotiin. Johtuuko se sitten juuri siitä, ettei tee mitään? Ensi kerralla pitää kai sitten vähän suorittaa jotain. Vaikka pihan siistimistä.
 

3 kommenttia:

 1. Rohkeita uimareita! Muistatko mikä oli se vähän lantun näköinen taimi mikä ostettiin Markolta, unohdin jo tyystin nimen. Istutin perennapenkkiin vaikka en tiennyt onko koriste vain jotakin syötävää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on. Minä en taaskaan uinut, vaikka olisi ollut sauna vieressä lämpimänä. Kääk! Markolta taisin ostaa köynnöspinaatin, huisku-unikon ja harmaakäenkukan, en muuta. Olisko joku noista?

   Poista
  2. Se se oli, huisku-unikko. Pitää siirtää, eihän se mahdu kasvamaan siinä mihin laitoin. Kivimuurin vierestä löytyy parempi paikka.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)