perjantai 26. kesäkuuta 2015

Ostettuja asioita

Jos joitain juttuja ei heti päivitä blogiin kun olisi se aika niin päivittäminen tuntuu hankalammalta mitä kauemmaksi se jää. Tässä nyt muutama unohdus, jotka palautuivat mieleen kun olen nyt parin päivän ajan käynyt alennusmyyntiostoksilla ja pikaisesti kirpputorillakin. Kaikki tässä ovat kuitenkin ostoksia tai lahjuksia, joten sillä tavalla niillä on jotain yhteistä.

Pikku Myy mukin sain jo toukokkuussa nimpparilahjaksi. Hyvältä on kahvit siitä maistuneet. Mies osti myös Nuuskamuikkusen juhannusmukiksi, mutta se on nyt tiskikoneessa likaisena eli en ala kuvaa ottamaan.Lisää muumiastioita. Kun tämä lautanen tuli viime vuoden puolella kauppoihin, harmittelin, kun sitä pakkomyytiin toisen muumilautasen kanssa kimpassa. Sellaisen, jota en halunnut. Ja siksi lautanen jäi hankkimatta. Tänä keväänä näitä löytyikin yksittäin myynnissä ihan tavan kaupassa, joten ostin saman tien kaksi.Vihreät tennarit löytyivät nettikirpputorilta. Olivat ihan käyttämättömät ja hinta niin edullinen, että ostin, vaikka jalkaterapeutin ääni takaraivossa kielsikin. Olen jo käyttänyt ja jalat ovat yhtä kipeät kuin aikaisemminkin - eivät normaalia kipeämmät. Ja kengätkin näyttävät jo käytetyiltä.Lasten kanssa retkeillessä Heinolassa käytiin kahvilla lähiruokatorilla Heilassa. Ovesta kun astui sisälle, oli siinä heti korkea pino iloisen värisiä jakkaroita. Eihän me siitä päästy ohi, ennen kuin lupasin lapsille omat jakkarat. Kun kahvit oli juotu, käytiin valitsemassa jokainen oma. Arvaa mikä noista on mun?Nettikirpputorilta olen etsinyt säkkituolia, sopivaa kuitenkaan löytämättä. Ystävä tuli apuun ja viestitti, että paikallisessa Patina kierrätysmyymälässä on sellainen ja me haettiin se saman tien pois sieltä. Tämä on ihanan pinkki, mutta koska on menossa Toivon huoneeseen, se pitää päällystää uudelleen sellaiseksi kuin poika haluaa. Ja toiveena on sininen tai vihreä tähtikuvio. Huokaus. Eli päällystän sen sitten jos joskus löydän tuollaista tarpeeksi paksua kangasta. 

Esko on kuitenkin jo tyytyväinen tähän näinkin. Aamu-kissa varasti tuvassa olevan säkkituolin omaksi nukkumapaikakseen, joten Esko raukka on ollut jo pitkään tuuliajolla. Nyt on silläkin oma makuupaikka ja se on onnellinen.

Ps. Vielä meillä on yksi säkkituoli hakusessa. Olen luvannut sellaisen lahjaksi ja joulu lähestyy uhkaavasti.Haettiin säkkituoli liikkeestä lasten odotellessa autossa, joten aikaa muuhun kiertelyyn ei juuri ollut. Äkkiä kuitenkin katsastettiini astiaosasto ja sieltäkin siirtyi ostoskoriin pieni vaaleanpunakukallinen astia, pari juomalasia ja kannellinen keittiöpurkki. Kannettomia mulla on jo ihan riittävästi, mutta jos löydän kannellisen hyvään hintaan, ostan sen. Nyt noita pieniä kannellisia taitaa olla jo riittävästi, mutta isojen metsästys jatkuu edelleen. Sopuhintaisten.

 
 
 
Ja eilen vihdoinkin raaskin ostaa Marimekon vahakankaan keittiön pöydälle. Olen jo tänä vuonna ostanut kaksi halpaa kangasta ja ihan hyviä nekin ovat olleet, mutta eivät täydellisiä. Ja onhan niissä ollut sekin vika, että eivät ole ihan oikeaa vahakangasta, joten niiden pyyhkiminen on hankalaa. Tämä on kunnollinen ja haiseekin vanhalta kunnon kerniltä. Tykkään paljon.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt kyllä kannatti maksaa laadusta. Niin helpo pyyhkiä ja etenkin pysyy paikallaan, toisin kuin ne halvat. Taidan pistää ne myyntiin.

   Poista
 2. Kivat tennarit ja tuolisi lienee saman värinen 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset saivat valita ensin ja poika ehti napata vihreän. Mun on turkoosi :)

   Poista
 3. Ihqut jakkarat ja kaksikorvainen kahvikuppi, jonka kyllä ymmärsin olevan sokerikko, kun katsoin uuestaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi jakkarat on ihanat tosiaan. Joo, sokerikko se on. Olis ollut tarjolla myös kermanekka, mutta sitä en tarvinnut. Toi on sopiva karkkikippo :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)