perjantai 10. heinäkuuta 2015

Sadepäivän retki

Taas alkaa yksi mukava vilkas viikko olla loppupuolella. Lasten kavereita on riittänyt kyläilemässä, samoin viikkoon mahtui yhdet kaverisynttärit ja serkun perheen vierailu. Ollaan piipahdettu kylässä ja Tyyne oli viikolla ensimmäistä kertaa ikinä yökylässä. Se sujui tietenkin hyvin. Vaikeaa taisi olla vain äidillä. Sekä isoveljellä pienesti ikävä.

Yhtenä sadepäivänä meillä oli auto käytössä ja hyödynnettiin se retkeilemällä lankakauppaan, perennakauppaan ja Lahden satamaan. Kävin ostamassa parit sukkalangat ja pipolankaa. Pihalle löytyi muutama kivikkokasvi ja ruusu.

Samalla ajeltiin Lahden satamaan tavanomaiselle kierrokselle. Ensin katsottiin laivat, sitten pienelle leikkialueelle ja lopuksi Kahvila Karirantaan kahville.

Retkipäivän jälkeen on ollut kaikenlaista tehtävää. Piti aloittaa sukat ja pipo, piti istuttaa kukat ja eilen pihalle ilmestyi vielä pieni murskekasa, josta riittää levitettävää joksikin aikaa.

 
 
 

4 kommenttia:

 1. Mukavia kesäpäiviä teidän perheellä. Tuota se lasten yökyläily yleensä on: äitien ikävää! Tosin meillä on olleet lapset aina sellaisia kotihiirulaisia, ettei niitä juuri ole saanut yökylään. Nyt sitten esikoinen asuu Kajaanissa ja kaksoset ovat molemmat armeijassa, joten eipä ole kotona yöpyjiä. Paitsi esikoinen nyt lomallaan. Kauhulla jo ajattelen syksyä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuo nuorempi menisi kylään vaikka joka päivä, jos vain olisi kylään ottajia. Teidän syksy kuulostaa suorastaan pelottavalta.

   Poista
 2. Mukavia istumaneuleita taas tulossa ;)
  Yökylään mökille odottelenkin noita lapsukaisia jossakin välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulon aina istuen :D

   Voit hakea lapset ihan koska vain :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)