lauantai 7. tammikuuta 2017

Dream Stripes

Nyt on yksi jo heinäkuussa aloitettu neulomus valmistunut. Vihdoinkin. Dream Stripes huivi. Joskus tuntuu siltä, että mitä tavallisempi ja helpompi neulos, sen hitaammin se valmistuu. Liian tylsää neulottavaa, vai mikä on syynä, mutta hyvin hitaasti edistyi tämäkin siihen asti, kunnes pääsin reunapitsiin. Sitten alkoi löytyä motivaatiota. Ja niin helppo televisionkatseluneule kun tämä olisi ollut.

Kaunis huivi ja olen tosi iloinen kun sen sain valmiiksi. Pääsee taatusti käyttöön.Dream Stripes huivi

Lanka: Schachenmayr Regia by Kaffe Fasset sukkalanka (kirjava) ja Dale Baby Ull merino (harmaa)

Puikko no: 3

Ohje: Dream Stripes (rav)

Kulutus 150 g.

Pikkuisen eri tavalla olen pingottanut reunan, kuin ohjeessa, mutta tykkään tästä piikkisemmästä. Jännitti pingottaa huivi sellaiseen tilaan missä kissat pääsevät liikkumaan, koska ne ovat pakkasilla olleet varsin energisiä ja etenkin iltaisin alkaa hurjat takaa-ajot. Ja juuri siinä huoneessa, missä huivi oli. Vahinkoa ei päässyt kuitenkaan tapahtumaan, Alma ainoastaan kävi nukkumassa huivin päällä, mutta muuten siihen tai nuppineuloihin ei koskettu.

On kiva huivi. Oli jo heti tuoreeltaan käytössä.

6 kommenttia:

  1. Kiva! Ja on tässä pari päivää tarvittukin huiveja ja muita lämmittimiä. Meilläkin huomaa että kissat viihtyvät enemmän sisällä, riehua riittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Riehua todellakin riittää. Alpo se on pahin kun ei suostu ulos ollenkaan :D

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)