torstai 12. tammikuuta 2017

Uudet suosikkisukat

Vasta marraskuussa valmistui edelliset suosikkisukat - räsymattosukat - ja nyt puikoilta putosi taas sellaiset sukat, jotka voisivat tämän suosikkitittelin napata.  Vaikea päättää, ehkä ykkössija jaetaan.

Pitsineulesukat

Lanka: Austermann Step 6 sukkalanka, joka sisältää Aloeveraa ja Jojobaa.

Puikot no 3,5.

Ohje: Novitan sukkalehti.

Kulutus 80g.

Ihana lanka neuloa, pitää saada vastaavaa lisää. Aloitin ensin neulomaan tällä ja mustalla novitalaisella raitasukkia, mutta lankojen ero oli niin suuri, että oli pakko purkaa se aloitus. Samaa paksuutta ne olivat, mutta tuntu kuin eri planeetalta. Novitalainen niin karheaa ja kovaa nitkuttelulankaa, tämä ihanan pehmeää ja sujuvaa.

Mallissa oli hauska ja erikoinen kukkakuvio sukan varren alussa ja lopussa. Aikaa vievä, mutta niin kaunis. Varren pitsineule jatkui kivasti kantalappuun asti ja pari raitaa sukkaosaankin.

Langan raitoja en edes yrittänyt mitenkään kohdistaa, koska en tykkää kohdistetuista. Tosin näissä raidat ihan vahingossa osuivat melkein kohdakkain.

Ihanan pehmeät sukat kauniilla kuviolla ja mieleisellä värillä. Tykkään kovasti.

Nyt on enää yksi keskeneräinen saatava valmiiksi ja sitten voin aloitella jotain uutta. Pipoa ehkä eniten nyt kiinnostaisi neuloa.

6 kommenttia:

 1. Varmasti mukavat jaloissa ja väritys on kiva. Sukkia yrittelen minäkin neuloa edelleen, mutta minulla on eniten Novitan lankoja jäljellä, jotka pitäisi tuhota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on Novitalta tullut kivoja uutuusvärejä, kaupassa niitä pyörittelin. Vielä en ostanut.

   Poista
 2. Onpa kauniit sukat! Ja tuo lanka näyttää pehmeältä kuvissa. Ehkäitsekin pitäisi joskus neuloa muitakin kuin Novitan lankoja. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nää on prhmeät ja ihanaa lankaa neuloa. Suosittelen kyllä muita lankoja, eroa on. Tosin jossain neuletyhmässä kehuttiin uusien seiskaveikkojen olevan pehmeämpiä. Pitää varmaan testata.

   Poista
 3. Onpa kauniit sukat! Ja tuo lanka näyttää pehmeältä kuvissa. Ehkäitsekin pitäisi joskus neuloa muitakin kuin Novitan lankoja. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa :)